Σχετικά με εμάς

Η εταιρία

Το πολυκατάστημα Σαλαπάτας είναι οικογενειακή και ελληνική επιχείρηση που εδρεύει στο Ναύπλιο.

Κύριοι άξονες του καταστήματος είναι η τεράστια ποικιλία σε Ηλεκτρικά Είδη, Είδη Αλιείας, Κυνηγετικά Είδη και είδη Ναυσιπλοΐας και κατάδυσης.

Το 1975 στην Αγία Τριάδα ξεκίνησε ο Σαλαπάτας Κων/νος του Βασιλείου από ένα μαγαζί 10τ.μ. με ηλεκτρολογικό υλικό, 2 κουζίνες, 1 πλυντήριο και 1 τηλεόραση. Σιγά σιγά και με πολύ δουλειά και μεράκι το “μαγαζάκι” έγινε 50 τ.μ. στη συνέχεια όλοι μαζί κάναμε το δικό μας πρώτο ιδιόκτητο κατάστημα στην Αγία Τριάδα 350 τ.μ.

Το 1999 η εταιρεία μεγαλώνει ανοίγοντας 2ο κατάστημα 450 τ.μ. στο Ναύπλιο (Άργους 47). Με το άνοιγμα του καταστήματος αυτού αρχίζουν να δραστηριοποιούνται και τα παιδιά, Βασίλης, Χρήστος και Γεωργία τα οποία με την υποστήριξη και εμπιστοσύνη των παλαιών και καινούριων πελατών που απέκτησε, έκαναν το μεγάλο βήμα και το 2008 μεταφέρθηκε σε νέο ιδιόκτητο χώρο στην Άρια Ναυπλίου 1300 τ.μ. και 4700 τ.μ. πάρκινγκ τη μεγαλύτερη ελληνική έκθεση ηλεκτρικών στην περιοχή μας.

mega salapatas

Από το 2009, εκπλήσσοντας την αγορά διευρύναμε την γκάμα μας σε έπιπλα κήπου, γραφείου, σπιτιού, όργανα γυμναστικής, ξύλινα σπίτια, πλαστικές αποθήκες, είδη κάμπινγκ, ποδήλατα.

Aπό το 2011 για τους λάτρεις των θαλασσών γινόμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Αργολίδας της suzuki marine – ranieri –suzumar-capelli με μεγάλη γκάμα εξωλέμβιων μηχανών, πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών.

Ένα χρόνο μετά στη γκάμα μας προστίθεται και η ενασχόληση με το κυνήγι εξοπλίζοντας έτσι το κατάστημά μας με όπλα(κυνηγετιά και πυροβόλα),είδη ρουχισμού,στρατιωτικά είδη,φυσίγγια και σφαίρες.Kαθώς βρισκόμαστε σε παραθαλάσσια περιοχή απο το κατάστημά μας δεν θα μπορούσε να λείπει η αλιεία…Ερχόμαστε πιο κοντά στον επαγγελματία και ερασιτέχνη ψαρά δίνοντάς του ολα τα εφόδια που χρειάζεται για την υλοποίηση του στόχου του.Ναυτιλιακά είδη,είδη αλιείας καθώς και ζωντανά δολώματα…

H εταιρεία Σαλαπάτας έχει ως αντικείμενο την εμπορία ηλεκτρικών συσκευών, ηλιακούς θερμοσίφωνες, κλιματιστικά, έπιπλα εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, είδη γραφείου, όργανα γυμναστικής, χρηματοκιβώτια, οπλοκιβώτια, πληροφορική, είδη κάμπινγκ, σόμπες πετρελαίου & ξυλόσομπες, ξύλινα σπίτια, πλαστικές αποθήκες, εξωλέμβιες μηχανές θαλάσσης, σκαφή πλαστικά, φουσκωτά και jetski

mega salapatas
mega salapatas
mega salapatas
mega salapatas
mega salapatas
Επιλογή Γλώσσας