Κατασκευαστής: Beretta
Κωδικός Προϊόντος: A400 Xtreme Plus Camo Mossy Oak Bottomland
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
2.400,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.935,48€

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

 

Το A400 Xtreme Plus
Το απόθεμα A400 Xtreme Plus διαθέτει τώρα μια μαλακή χτένα, η οποία μειώνει την αισθητική ανάκρουση που προσδίδεται στο μάγουλο του σκοπευτή ακόμα περισσότερο. Νέο για το 2018, το

Το A400 Xtreme Plus διαθέτει αποκλειστικά βαρέλια Steelium Plus της Beretta, ένα πρώτο για κυνηγετικά όπλα που παρέχουν το καλύτερο σχέδιο από όλα τα κυνήγι φορτία, μαζί με την περαιτέρω αίσθηση της ανάκρουσης ανάκρουσης. Περαιτέρω σχεδίαση από τον κόσμο του ανταγωνισμού, ο νέος κύλινδρος Α400 Xtreme Plus διαθέτει μια πλευρική νεύρωση με ενσωματωμένο μπροστινό σφαιρίδιο μεσαίας και οπτικής ίνας, για να εξασφαλίσει την σωστή εφαρμογή και εικόνα όρασης για όλες τις συνθήκες. Περαιτέρω ενίσχυση του A400 Xtreme Plus είναι η προσθήκη μιας εκτεταμένης λαβής φόρτισης και απελευθέρωσης μπουλονιών από το εργοστάσιο ώστε να διευκολύνεται ο χειρισμός κατά τις πιο κρύες και βροχερές ημέρες, καθώς και μια διευρυμένη θύρα φόρτωσης που επιτρέπει ευκολότερη φόρτωση σε αντίξοες συνθήκες. 

features3      kickOff

 

Διαμέτρημα Cal.12
Θαλάμη 3 "1/2 / 76mm Magnum
Μηχανισμός Σκανδάλης Αδρανείας
Επιλογές Μήκους Κάννης 67 | 71εκ.
Optima Bore HP Steelium Plus
Αυλός Καννών 18,4mm
Εξολκείς Αυτόματοι
Τσοκ 5 Black Edition 20mm τσοκ
Βάση Camo Mossy Oak
Κοντάκι Καρυδιάς με φινίρισμα λινέλαιου
Πάπια Καρυδιάς με φινίρισμα λινέλαιου
Βάρος (Πραγματικό) 3100γρ. (με 67εκ. κάννη),3280γρ. (71cm κάννη) 
Kick-Off Mega & Kick-Off3 with Soft Comb

 

Όπλα Κυνηγίου (Προσοχή)!!

 

Για την αγορά του συγκεκριμένου Όπλου Κυνηγίου πρέπει να έχετε ήδη εκδόσει ‘Αδεια αγοράς κυνηγετικού όπλου’ από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας. Μην προχωρήσετε σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εφόσον δεν έχετε την απαιτούμενη Άδεια στα χέρια σας.

 

Στην περίπτωση που έχετε την άδεια στα χέρια σας μπορείτε να προχωρήσετε με την αγορά. θα πρέπει να μας αποστείλετε με ταχυμεταφορά (Γεν.Ταχυδρομική ή ACS) το πρωτότυπο μαζί με όλα τα αντίγραφα υπογεγραμμένα από εσάς (στο σημείο του Αγοραστή) μαζί με τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας. Εμείς θα συμπληρώσουμε όλα τα απαιτούμενα πεδία της Αδείας και θα σας στείλουμε πίσω τα αντίγραφα που θα προσκομίσετε στο Α.Τ. μαζί με το όπλο και την απόδειξη σας. 

 

 

Όπλα
Διαμέτρημα Όπλου σε Cal. C12

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!