Κατασκευαστής: Suzuki
Κωδικός Προϊόντος: DF325ATX
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
27.250,00€ 34.100,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 21.975,81€

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Suzuki marine logo

Περιγραφή

Π.Τριμ-Μίζα-Χειριστήριο-Ultra Long x 2

Με την κατασκευή της DF325A, oι μηχανικοί της Suzuki πέτυχαν την εκπληκτική απόδοση των 325 ίππων, ενώ παράλληλα σχεδίασαν μια συμπαγή και ελαφριά κατασκευή. Ο πανίσχυρος κινητήρας των 4,4 λίτρων προσφέρει μια αντίστοιχα υψηλής απόδοσης αναλογία συμπίεσης 12:1, την υψηλότερη σε εξωλέμβιο κινητήρα παραγωγής. Ο μοναδικός συνδυασμός της εισαγωγής κρύου αέρα, των διπλών μπεκ ψεκασμού καυσίμου και της ενίσχυσης των εμβόλων περιόρισε δραστικά τους κραδασμούς και τις δονήσεις του κινητήρα, μια τυπική συμπεριφορά που συναντάται σε κινητήρες υψηλής συμπίεσης.

Διπλά μπεκ
Δύο μικρότερα μπεκ ψεκασμού καυσίμου επιτρέπουν την ακριβή έγχυση καυσίμου στο κέντρο του θαλάμου καύσης, “αποφεύγοντας” το φαινόμενο της προανάφλεξης . Επιπλέον, επειδή το 100% του καυσίμου εγχέεται στον κύλινδρο ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται και υψηλός βαθμός ψύξης, παρέχοντας μέχρι και 3% επιπλέον ισχύ χωρίς να προκαλούνται προαναφλέξεις.

Σύστημα Suzuki Dual Prop
Αν και οι αντίθετα περιστρεφόμενες προπέλες δεν είναι μια νέα τεχνολογία, ποτέ δεν έχουν χρησιμοποιηθεί επιτυχώς σε εξωλέμβιους κινητήρες μέχρι τώρα. Οι διπλές προπέλες της DF325A παρέχουν τρία βασικά πλεονεκτήματα : συμπαγές μέγεθος, αυξημένη σταθερότητα και μεγαλύτερη «πρόσφυση».

Κατανέμοντας την ισχύ του κινητήρα σε πάνω από έξι φτερά , αντί για τρία, το μέγεθος των ταχυτήτων και του κιβωτίου έπρεπε να περιοριστεί στο ελάχιστο, πράγμα που με τη σειρά του θα επέτρεπε τον σχεδιασμό ενός πιο ομαλού, πιο υδροδυναμικού κιβωτίου ταχυτήτων. Οι μηχανικοί της Suzuki αφιέρωσαν πολλές ώρες σε προσομοίωση ηλεκτρονικών υπολογιστών και στο νερό, γνωρίζοντας ότι η μείωση της υποθαλάσσιας τριβής θα ήταν απαραίτητη για τη βελτίωση της συνολικής ταχύτητας και των επιδόσεων του σκάφους.

Οι προπέλες με αντίθετη περιστροφή παρέχουν επιπλέον επιφάνεια, για περισσότερη σταθερότητα και αυξημένη υποθαλάσια «πρόσφυση». Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετική επιτάχυνση, βέλτιστη κατευθυντική κίνηση (εξάλειψη της ροπής του τιμονιού), ακόμα καλύτερες μέγιστες ταχύτητες και απίστευτη αντίστροφη ώση. Είναι σημαντικό ότι αυτά τα πλεονεκτήματα είναι εμφανή ακόμη και σε βαρύτερα σκάφη με πλήρη φορτία καυσίμων, εξοπλισμού και επιβατών.

Κορυφαία τεχνολογία Suzuki
Η εξωλέμβια DF325A διαθέτει το Suzuki Precision Control, ένα ηλεκτρονικό χειριστήριο ακριβείας για τον έλεγχο του γκαζιού και της αλλαγής των ταχυτήτων. Οι χειριστές θα εκτιμήσουν την ομαλή κίνηση , τον ακριβή έλεγχο του γκαζιού, όπως επίσης και την εύκολη εγκατάσταση.

Όπως και οι υπόλοιπες V6 εξωλέμβιες της Suzuki, η DF325A έχει τέτοια διάταξη στον κινητήρα που επιτρέπει πιο συμπαγή τοποθέτηση και μείωση μετάδοσης κίνησης δύο σταδίων . Η μείωση της μετάδοσης κίνησης σε δύο στάδια παρέχει κοντύτερη σχέση μετάδοσης (2,29: 1), περισσότερη ροπή για γρήγορη επιτάχυνση καθώς και βελτιωμένη τελική ταχύτητα.

Η DF325A εκμεταλλεύεται επίσης την τεχνολογία Suzuki Lean Burn Control, για βελτιωμένη οικονομία καυσίμου καθ ‘όλο το εύρος των στροφών και ειδικά σε ταχύτητα πλεύσης. Όπως όλες οι τετράχρονες εξωλέμβιες της Suzuki, η DF325A είναι εξαιρετικά ήσυχη στο ρελαντί.

Μοντέλο    DF325ATX
Ίπποι    325hp
Κύλινδροι    6
Κυβισμός    4390κ.εκ
Ισχύς    239kW
Μίζα    Ναι
Τύπος χειρισμού    Χειριστήριο
Power trim    Ναι
Διάσταση ποδιού    extra Ultra Long
Βάρος    330kg
Ρεύμα εξόδου    54Α (12Volt)

 

E=Εκκίνηση με μίζα, R=Χειριστήριο , X=Ultra Long, Τ=Δεξιόστροφη, Z=Αριστερ’οστροφη, Q=Λαγουδέρα
Ο παρών τιμοκατάλογος καταργεί κάθε προηγούμενο.

Εξωλέμβιες Μηχανές
Ισχύς (kw) - Εξωλέμβιες βάρκες 239
Κυβικά Εξωλέμβιας Μηχανής σε c.c 4390

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!