Κατασκευαστής: Major Craft
Κωδικός Προϊόντος: CRXJ-B70MTR/DTR
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
129,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 104,80€

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

 

     

Περιγραφή       

Το Tai Rubber είναι μια πολύ διαδεδομένη τεχνική στην Ιαπωνία με εξαιρετικά αποτελέσματα σε δύσκολα και καχύποπτα ψάρια όπως τα φαγκριά και οι συναγρίδες.
Αυτό που κάνει όμως την τεχνική αυτήν διασκεδαστική και πολύ αρεστή,είναι πως δεν χρειάζεσαι πολλές γνώσεις στο ψάρεμα με πλάνους,ούτε χρειάζεται να κουράζεσαι χτυπώντας όλη την ώρα το καλάμι για να δώσεις ζωή στους πλάνους σου.
Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι απλά ένα σταθερό μάζεμα του Tai Rubber από τον βυθό έως ένα σημείο και να αφήσεις να ξανακατέβει προς τον βυθό

 SPXJ-B70MTR/DTR    με αυτό το καλάμι μπορούμε να ψαρέψουμε με πλάνους έως και 160 γραμμάρια,εύκολα ακόμα και σε πολύ βαθιά νερά,αφού το ενισχυμένο blank του παραμένει άκαμτο κατά την χρήση και κάμτεται μόνο κατά την μάχη με ένα μεγάλο ψάρι,ώστε να το κουράσει γρήγορα.
Πανίσχυρο με κούφια μύτη και αναστρέψιμους οδηγούς,θα σας γεμίσει με εμπιστοσύνη από την πρώτη κιόλας ματιά.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για sic guide logoFuji O Guides

 

Οι οδηγοί Fuji σχέση με το μέσο όρο των οδηγών του εμπορίου είναι 35% πιο ελαφρύς, 50% πιο ισχυρός, πιο λεπτός και με πολύ μεγάλη απαγωγή θερμότητας. Η λείανση γίνεται με διαμάντι και η επιφάνεια είναι πολύ πιο λεία από τους απλούς οδηγούς.

Καλάμια
Action Καλαμιού σε g 160
Μήκος Καλαμιού σε m 2.13

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!