Κατασκευαστής: Suzuki
Κωδικός Προϊόντος: DF100 ATL
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
10.050,00€ 13.400,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 8.104,84€

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Suzuki marine logo

Περιγραφή

Π.Τριμ-Μίζα-Χειριστήριο

Η αναβαθμισμένη DF 100 A  από τώρα  με 2044 cc είναι ισχυρή, με γρήγορη  απόκριση , και διαθέτει την τελευταία τεχνολογία στις εξωλέμβιες μηχανές . εφοδιασμένη πλέον με σύστημα Lean Burn για αισθητή  οικονομία καυσίμου.

Η χρήση στοιχείων καινοτόμου σχεδιασμού όπως είναι ο μετατοπισμένος προς τα εμπρός κεντρικός άξονας και το σύστημα μετάδοσης κίνησης εκκεντροφόρων δύο σταδίων καθιστά αυτόν  τον κινητήρα τον πλέον συμπαγή της κατηγορίας, μειώνοντας τον χώρο που καταλαμβάνει η μηχανή στο καθρέφτη και βελτιώνοντας την κατανομή βάρους, την ισορροπία και τη σταθερότητα του σκάφους. Αρκεί απλά σχεδιασμός με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής με 16 βαλβίδες και ο Ηλεκτρονικός Σειριακός Ψεκασμός Καυσίμου Πολλαπλών Σημείων της Suzuki και έχετε στη στιγμή τις υψηλές επιδόσεις που αναζητούν οι κάτοχοι σκαφών με χαμηλό κόστος λειτουργίας, χαμηλή στάθμη θορύβου και χαμηλούς κραδασμούς.

Η μετάδοση κίνησης με σχέση 2,59:1 προσφέρει καλή κατανομή της ροπής σε όλο το εύρος των στροφών και στις περιπτώσεις όπου η χαμηλή ταχύτητα (συρτή) είναι εξίσου σημαντική οι 625 σαλ στο ρελαντί είναι πραγματικά ένα ωραίο δώρο. Επίσης μπορεί να εφοδιαστεί με σύστημα Troll mode για να ρυθμίζετε το ρελαντί ανά 50σαλ και μέχρι τις 1200 σαλ , χρήσιμο για συρτή η ρυμούλκηση. Ακόμη με καινούριο  κάλυμμα της μηχανής διαθέτει μεγάλη εισαγωγή για μέγιστη ροή αέρα επιτυγχάνοντας μέγιστη ισχύ.

Η DF  100 Α της Suzuki είναι επίσης από τις καθαρότερες μηχανές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις των αυστηρότερων κανονισμών περί εκπομπών ρύπων CARB 2008 και του προτεινόμενου προτύπου EU2004.

Σχετική εικόνα

Η δεδομένη αξιοπιστία των εξωλεμβίων Suzuki συνοδευεται πλέον και από ελάχιστες απαιτήσεις στο θέμα της συντήρησης καθως όλες οι ιπποδυνάμεις χρησιμοποιούν αυτορυθμιζόμενη  καδένα για την οδήγηση των εκκεντροφόρων η οποία δεν χρειάζεται περιοδική ρυθμιση ή αντικατάσταση.

Specifications

Suzuki LEAN BURN έλεγχος καύσης
2-stage σύστημα μετάδοσης
Shifted driving head
Περιοριστή ταχύτητας
Χαμηλής πίεσης λαδιού warning system
Fully transistorized ignition
Μετάδωση με καδένα
Σύστημα έκπλυσης
Τηλεχειρισμός
Power Trim and Tilt
Διπλή εισαγωγή νερου
Suzuki αντιοξειδωτκό σύστημα

E=Εκκίνηση με μίζα, R=Χειριστήριο , X=Ultra Long, Τ=Δεξιόστροφη, Z=Αριστερ’οστροφη, Q=Λαγουδέρα
Ο παρών τιμοκατάλογος καταργεί κάθε προηγούμενο.

Εξωλέμβιες Μηχανές
Ισχύς (kw) - Εξωλέμβιες βάρκες 73.5
Κυβικά Εξωλέμβιας Μηχανής σε c.c 2044

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!