Κατασκευαστής: Stoeger
Κωδικός Προϊόντος: P3000pump
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
249,00€ 279,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 200,81€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Αποτέλεσμα εικόνας για stoeger logo

Το P3000 της Stoeger, που κέρδισε το βραβείο "Great Buy" για το Outdoor Life 2016, θέτει ένα νέο πρότυπο για την αξιοπιστία σε μια φιλική προς το πορτοφόλι τιμή. Αυτό το κυνηγετικό όπλο από την Stoeger θα χειρίζεται αξιόπιστα οποιοδήποτε φορτίο C12 διαστάσεων από φυσίγγια 2¾ " έως 3" magnums.

Τα μοντέλα κυνηγετικών όπλων αμυντικής αντλίας έρχονται με ένα κανονικό απόθεμα ή με ένα πιάσιμο λαβών που επιτρέπει τον έλεγχο με το ένα χέρι. 

 

 

Όπλα Κυνηγίου (Προσοχή)!!

Για την αγορά του συγκεκριμένου Όπλου Κυνηγίου πρέπει να έχετε ήδη εκδόσει ‘Αδεια αγοράς κυνηγετικού όπλου’ από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας. Μην προχωρήσετε σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εφόσον δεν έχετε την απαιτούμενη Άδεια στα χέρια σας.

 

Στην περίπτωση που έχετε την άδεια στα χέρια σας μπορείτε να προχωρήσετε με την αγορά. θα πρέπει να μας αποστείλετε με ταχυμεταφορά (Γεν.Ταχυδρομική ή ACS) το πρωτότυπο μαζί με όλα τα αντίγραφα υπογεγραμμένα από εσάς (στο σημείο του Αγοραστή) μαζί με τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας. Εμείς θα συμπληρώσουμε όλα τα απαιτούμενα πεδία της Αδείας και θα σας στείλουμε πίσω τα αντίγραφα που θα προσκομίσετε στο Α.Τ. μαζί με το όπλο και την απόδειξη σας. 

 
Όπλα
Διαμέτρημα Όπλου σε Cal. C12

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!