Κατασκευαστής: Remington Firearms
Κωδικός Προϊόντος: 82854
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
1.680,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.354,84€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
 • Email

  info[@]megasalapatas.gr

 • Phone

  27520 25800-26400

  Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας
Αποτέλεσμα εικόνας για remington logo

Περιγραφή

 

Εντυπωσιακής αισθητικής αυτογεμής καραμπίνα σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Διαθέτει το χαρακτηριστικό της επινικελωμένης βάσης με πλούσια σκαλίσματα με επίχρυσες λεπτομέρειες, επίχρυση σκανδάλη, κοντάκι και πάπια από άριστης ποιότητας ξύλο καρυδιάς. Συνοδεύεται από πολυτελή βαλίτσα μεταφοράς και τέσσερα τσοκάκια Rem™ Ckoke (Skeet, Improved Cylinder, Light Modified και Modified).

 

 • Μήκος Κοντακίου : 36,19 εκ.
 • Μικρή Κλίση: 3,81 εκ.
 • Μεγάλη Κλίση: 5,71εκ.
 • Μήκος κάννης 68,5/71εκ 

 

Όπλα Κυνηγίου (Προσοχή)!!

Για την αγορά του συγκεκριμένου Όπλου Κυνηγίου πρέπει να έχετε ήδη εκδόσει ‘Αδεια αγοράς κυνηγετικού όπλου’ από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας. Μην προχωρήσετε σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εφόσον δεν έχετε την απαιτούμενη Άδεια στα χέρια σας.

 

 

Στην περίπτωση που έχετε την άδεια στα χέρια σας μπορείτε να προχωρήσετε με την αγορά. θα πρέπει να μας αποστείλετε με ταχυμεταφορά (Γεν.Ταχυδρομική ή ACS) το πρωτότυπο μαζί με όλα τα αντίγραφα υπογεγραμμένα από εσάς (στο σημείο του Αγοραστή) μαζί με τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας. Εμείς θα συμπληρώσουμε όλα τα απαιτούμενα πεδία της Αδείας και θα σας στείλουμε πίσω τα αντίγραφα που θα προσκομίσετε στο Α.Τ. μαζί με το όπλο και την απόδειξη σας. 

 
Όπλα
Διαμέτρημα Όπλου σε Cal. C12

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!