Κατασκευαστής: Nano4Life
Κωδικός Προϊόντος: 03337-2
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
13,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,48€

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Αποτέλεσμα εικόνας για nano4life logo

 

Περιγραφή

Η EVAL σε συνεργασία με την εταιρεία NANO4LIFE, παγκόσμιο ηγέτη σε προϊόντα νανοτεχνολογίας με εξαγωγές σε πάνω από 40 χώρες σε  όλο τον κόσμο, παρουσιάζει το μέλλον της αδιαβροχοποίησης και προστασίας επιφανειών.

Τα προϊόντα νανοτεχνολογίας για προστασία όλων των επιφανειών  έχουν σχεδιασθεί προκειμένου να αντικαταστήσουν τα μέχρι σήμερα συμβατικά και επικίνδυνα για το περιβάλλον και τον άνθρωπο προϊόντα.

Τα προϊόντα της NANO4LIFE EUROPE Co® χρησιμοποιούν νανοσωματίδια από SiO2 (διοξείδιο του πυριτίου) τα οποία επεξεργάζονται με την ULTRA HIGH Τεχνολογία Sol-Gel, η οποία μας επιτρέπει να δημιουργούμε και να διαθέτουμε προϊόντα  τα οποία προσφέρουν τη μέγιστη απόδοση, είναι 100% ασφαλή,  εφαρμόζονται στις επιφάνειες πολύ εύκολα και μας απαλλάσσουν από τη χρήση χημικών καθαριστικών, επιπλέον εξόδων και απώλειας χρόνου.

Οι επιφάνειες που έχουν προστατευτεί με τα προϊόντα της  NANO4LIFE EUROPE Co® με ένα μαγικό και αόρατο στο ανθρώπινο μάτι τρόπο αποκτούν χαρακτηριστικά όπως Υδροφοβικότητα, Αδιαβροχοποίηση,  Στεγανοποίηση, Εύκολο καθαρισμό, αντοχή σε λεκέδες, προστασία από UV ακτινοβολία. Τα προϊόντα εφαρμόζονται σε πορώδεις  και μη πορώδεις επιφάνειες και σε υφάσματα. Το κύριο χαρακτηριστικό των προϊόντων είναι ότι δεν κλείνουν τους πόρους των επιφανειών, επιτρέποντας την αναπνοή τους.

Περιέχει 100ml προϊόντος

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!