Κατασκευαστής: Juro Pro
Κωδικός Προϊόντος: Oxygen 25L
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
239,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 192,74€

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

 

Περιγραφή

 

25L

Αφυγραντήρας Oxygen 25L ιδανικός για χώρους έως 130 m2 με δυνατότητα αφύγρανσης 25lt/24h και καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς μυρωδιές με τη λειτουργία του ιονιστή και το φίλτρο ενεργού άνθρακα.

 

 

Τέλος η υγρασία:

Αφυγραντήρας Oxygen 25L της Juro Pro κατάλληλος για χώρους έως 130 m2, με δυνατότητα συλλογής υγρασίας 25 λίτρα το 24ωρο και μεγάλη δεξαμενή νερού 5,3 λίτρα. Ρυθμίζει την υγρασία στο χώρο σου με αποτέλεσμα να αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας στους τοίχους, στα ντουλάπια και σε χώρους που δεν αερίζονται συχνά. Δημιουργεί υγιεινό και άνετο περιβάλλον για ευπαθείς ομάδες, όπως είναι τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι, άτομα που υποφέρουν από αναπνευστικά ή μυοσκελετικά προβλήματα, από αλλεργίες και πόνους στις αρθρώσεις. Προστατεύει τις ηλεκτρικές συσκευές και ιδιαίτερα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα τους από τη διάβρωση. Είναι εντελώς αθόρυβος και διαθέτει ηλεκτρονικές ρυθμίσεις για όλες τις λειτουργίες του με χρονοδιακόπτη εκκίνησης και τερματισμού.

Χάρη στα 25 λίτρα ικανότητα αφύγρανσης αφαίρεσε αποτελεσματικά την υγρασία και καθάρισε αποτελεσματικά τον αέρα του χώρου σου με τα 4 συστήματα καθαρισμού αέρα που διαθέτει. Απαλλάξου από τη σκόνη που υπάρχει στον χώρο σου με το φίλτρο σκόνης ενώ με τον ιονιστή και τα δύο φίλτρα ενεργού άνθρακα (απλό και ενισχυμένο) απομάκρυνε τις δυσάρεστες οσμές και τις πτητικές ενώσεις όπως φορμαλδεΰδη και τον καπνό. Η επεξεργασία του αέρα με τη λειτουργία του ιονιστή και τα φίλτρα σκόνης και ενεργού άνθρακα θα απομακρύνει τα σωματίδια σκόνηςπου είναι υπεύθυνα για πολλές αλλεργίες, θα αφαιρέσει τις δυσάρεστες οσμές του χώρου και τις πτητικές ενώσεις και θα τον γεμίσει με ανιόντα που βοηθούν στην καλή διάθεση και ευεξία!

Στην καρδιά του αφυγραντήρα Juro-Pro Oxygen 25L βρίσκεται ένας περιστροφικός συμπιεστής PANASONIC διπλού ρότορα με χαμηλή κατανάλωση, αθόρυβος, άψογος στη λειτουργία, αποδοτικός, αξιόπιστος, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Η κατανάλωση του αφυγραντήρα Juro-Pro Oxygen 25L είναι μόνο 290W, η χαμηλότερη στην κατηγορία του. Ενδεικτικά, για κάθε 100W μεγαλύτερης κατανάλωσης, επιβαρύνεσαι περίπου 70? τον χρόνο*. 
 

 

 

 

 

Στέγνωσε τα ρούχα μέσα στο σπίτι χάρη στην κάθετη εξαγωγή αέρα και προγραμματίστε με μεγάλη ευελιξία πότε θα ξεκινήσει και πότε θα σταματήσει ο αφυγραντήρας με τη λειτουργία χρονοδιακόπτη και προκαθορισμού εκκίνησης από 1 έως 12 ώρες. Λειτούργησε άφοβα τον αφυγραντήρα όλες τις εποχές του χρόνου χάρη στο μεγάλο θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας, ενώ η λειτουργία αυτόματης απόψυξης προστατεύει τον συμπιεστή στις χαμηλές θερμοκρασίες κάνοντας τον κατάλληλο ακόμα και για χώρους που συνήθως δεν θερμαίνονται τον χειμώνα όπως είναι τα γκαράζ, τα κελάρια, οι αποθήκες και τα εξοχικά.

Διαθέτει μεγάλη δεξαμενή νερού 5,3L ώστε να μη χρειάζεται να την αδειάζεις συνεχώς με με ηχητική ειδοποίηση πληρότητας, φωτεινή ένδειξη και αυτόματη απενεργοποίηση συσκευής για προστασία υπερχείλισης(π.χ. όταν χρησιμοποίησε τη συσκευή στην κρεβατοκάμαρα), ενώ υπάρχει και δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης με σωλήνα που θα βρεις μέσα στη συσκευασία.

Διαθέτει έλεγχο υγρασίας και ψηφιακή ρύθμιση ανά 10% από 40-80% (40%, 50%...80%) και συνεχής λειτουργία (CO, continuous operation), αυτόματη επανεκκίνηση σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και αυτόματη διάγνωση βλαβών. Μπορείς να μεταφέρεις τον αφυγραντήρα εύκολα και γρήγορα σε όποιο δωμάτιο θέλεις καθώς υπάρχουν λαβή και ροδάκια για να σε διευκολύνουν. Πλέον, ο αφυγραντήρας κρίνεται απαραίτητος για κάθε κατοικήσιμο χώρο ενώ είναι επιβεβλημένος για την κρεβατοκάμαρα ώστε να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου και να αισθανθείς ξεκούραση την επόμενη ημέρα.

Δυνατότητα Αφύγρανσης (lt/24h) 5.3L
Ιονιστής Διαθέτει
Λειτουργία με συμπιεστή
Ταχύτητες 2
Χρονοδιακόπτης Διαθέτει
Σύνδεση Αποχέτευσης Υποστηρίζεται
Επιπλέον Ανεξάρτηση λειτουργία καθαρισμού αέρα και ιονισμού, χρονοδιακόπτης αυτόματης εκκίνησης ή παύσης 1-24 ώρες, έλεγχος υγρασίας ανά 5%, Δώρο ενισχυμένο φίλτρο ενεργού άνθρακα
Βάρος σε Kg 13
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 640 x 400 x 294

 

Αφυγραντήρες
Αφύγρανση σε lt/ημέρα 25
Κάλυψη Χώρου Αφυγραντήρα σε m² 130

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!