Κατασκευαστής: METZ
Κωδικός Προϊόντος: 43MUC6120Z
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
269,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 216,94€

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
 • Email

  info[@]megasalapatas.gr

 • Phone

  27520 25800-26400

  Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Metz Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD LED 43MUC6120Z HDR (2023)

Η ανάλυση της τηλεόρασης είναι 4K Ultra HD. Οι τηλεοράσεις με ανάλυση 4K Ultra HD απευθύνονται σε καταναλωτές που αναζητούν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και εμπειρία θέασης σε σύγκριση με τις τηλεοράσεις με χαμηλότερες αναλύσεις, όπως το Full HD ή το HD Ready. Η ανάλυση 4K Ultra HD, που ανέρχεται στα 3840 x 2160 pixels, προσφέρει πολύ υψηλή ποιότητα εικόνας, εστιάζοντας στη λεπτομέρεια. Οι τηλεοράσεις αυτές είναι κατάλληλες για παρακολούθηση ταινιών, αθλητικών γεγονότων, Gaming και άλλων δραστηριοτήτων ψυχαγωγίας που απαιτούν ποιοτική εικόνα.
Επιπλέον, αυτές οι τηλεοράσεις είναι κατάλληλες για χρήση σε υπολογιστές και για σύγχρονα παιχνίδια μεγάλων απαιτήσεων στην ανάλυση. Συνήθως απευθύνονται σε καταναλωτές που θέλουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης και είναι έτοιμοι να επενδύσουν σε μια τηλεόραση υψηλής ποιότητας.

To Panel της τηλεόρασης είναι Edge LED. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του Edge LED panel στις τηλεοράσεις είναι η λεπτή σχεδίαση τους και η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με άλλα τύπους panel. Επιπλέον, μπορούν να παράγουν υψηλής ποιότητας εικόνα με εξαιρετικά φωτεινά σημεία και βαθιά μαύρα χρώματα, καθιστώντας τις ιδανικές για την προβολή ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων σε σκοτεινά δωμάτια.
Οι τηλεοράσεις με Edge LED panel είναι συνήθως πιο προσιτές σε σχέση με τις τηλεοράσεις με Full Array LED ή OLED panel. Ωστόσο, οι τηλεοράσεις με Edge LED panel έχουν συνήθως χειρότερη ομοιόμορφη φωτεινότητα σε σχέση με τις τηλεοράσεις με Full Array LED ή OLED panel, καθώς οι πηγές φωτός βρίσκονται μόνο στην περιφέρεια της οθόνης.

Όσον αφορά το HDR, εξοπλίζεται με HDR10, HLG. Το High Dynamic Range (HDR) και τα διάφορα είδη του, γενικά βελτιώνουν την ποιότητα εικόνας των τηλεοράσεων και άλλων συσκευών αναπαραγωγής βίντεο. Αυτό επιτυγχάνεται με την αύξηση της δυναμικής εύρους των χρωμάτων και της φωτεινότητας των εικόνων.
Τα πλεονεκτήματα του HDR είναι πιο ζωντανά και φυσικά χρώματα, βαθύτερα μαύρα και φωτεινότερα λευκά, περισσότερες λεπτομέρειες στις σκιές και τα φωτεινά σημεία της εικόνας, και πιο πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων. Επιπλέον, οι παραγωγοί ταινιών μπορούν να αξιοποιήσουν το HDR για να παράγουν ταινίες με πιο φυσικές και ρεαλιστικές εικόνες.
Τέλος, οι συσκευές με υποστήριξη HDR μπορούν να αναπαράγουν περιεχόμενο που είναι κωδικοποιημένο με HDR, προσφέροντας μια πιο εντυπωσιακή εμπειρία θέασης για το χρήστη.

Το μοντέλο αυτό ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των Smart TVs. Oι Smart TVs αποτελούν την εξέλιξη στην τεχνολογία της τηλεόρασης, αφού ενσωματώνουν λειτουργίες Διαδικτύου, επιτρέποντας την πλοήγηση σε ιστοσελίδες και τη χρήση διαδικτυακών εφαρμογών (π.χ. Netflix, YouTube, Spotify κ.λ.π.). Αποτελούν, δηλαδή, ένα παράδειγμα της τεχνολογικής σύγκλισης μεταξύ των υπολογιστών και των τηλεοράσεων. Οι νεότερες Smart τηλεοράσεις έχουν τη δυνατότητα πλήρους πλοήγησης στο Διαδίκτυο, ενώ οι παλαιότερες υποστηρίζουν την πρόσβαση μόνο σε δημοφιλείς ιστοσελίδες (π.χ. YouTube, Facebook, Twitter) μέσω κατάλληλων εφαρμογών.
 

 • Ρυθμός Ανανέωσης: 50/60Hz
 • Τύπος Panel: Edge LED
 • HDR Type: HDR10, HLG
 • Σύνολο Θυρών HDMI: 3
 • Πλήθος HDMI 2.1: 0
 • Πλήθος USB: 2
 • Ενεργειακή Κλάση: G
Τηλεοράσεις
Ανάλυση Οθόνης 4K UHD
Διάμετρος Οθόνης σε Ίντσες 43"

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!