Κατασκευαστής: Beretta
Κωδικός Προϊόντος: A400 Ultralite
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
1.599,00€ 1.780,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.289,52€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
 • Email

  info[@]megasalapatas.gr

 • Phone

  27520 25800-26400

  Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Beretta A400  Ultralite

Κατασκευασμένη από τα ελαφρύτερα υλικά που είναι διαθέσιμα, η ρίγα από ανθρακόνημα επιτρέπει την μείωση του βάρους εώς και 100 γραμμάρια (24 “/ 61 εκατοστά μήκος κάνης) χωρίς να επηρεάζεται η βαλλιστική απόδοση και επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την υπεροχή της Steelium που είναι η καλύτερη κάννη στον κόσμο. Το βάρος την καραμπίνας με την προσθήκη ανθρακομήματος αλλά και την προσεχτική επιλογή των ξύλων επιτρέπει μία μείωση του βάρους του όπλου που ξεπερνάει τα 220 γραμμάρια συνολικά.

Steelium

Mε τεχνολογία Steelium η οποία έχει προέλθει από τα αγωνιστικά όπλα τις Beretta η βλητική απόδοση παραμένει αξεπέραστη παγκοσμίως.

HP Optima bore

Με την παραγωγή που ξεκίνησε από το 1526 η  Beretta είναι πρωτοπόρος στην καινοτομία όσον αφορά την κάννη και τα εξαρτήματά της. Η τεχνολογία των τσοκ  Optima bore HP, που συνδυάζει τις κάννες  Steelium, έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικές κατανομές σε μεγάλες αποστάσεις με μολύβδινα αλλά και ατσάλινα σκάγια.

Blink

Το σύστημα Blink είναι η μηχανή της A400 Ultralite με τον πιο γρήγορο και παντενταρισμένο μηχανισμό στον κόσμο στον οποίο οφείλεται και το πλεονέκτημα  σε αυξημένες πιθανότητες χτυπήματος του στόχου.

Η Α400 Ultralite είναι ιδανική για περπατητό κυνήγι και ιδιαίτερα για το κυνήγι της μπεκάτσας, το βάρος ξεκινά από 2.700 kg ανάλογα με το μήκος της κάννης (61-66-71).

Η A400 Ultralite είναι ένα στιβαρό όπλο  για όλα τα κυνήγια και ενσωματώνει όλες τις καινούργιες βελτιώσεις με κορυφαία εργονομικά χαρακτηριστικά και πολύ χαμηλό βάρος.

Προτείνεται κυρίως για περπατητό κυνήγι για :

 • Πέρδικα
 • Μπεκάτσα
 • Tσίχλα
 • Λαγός

Ένα όπλο που απευθύνεται σε νέους κυνηγούς που ζητάνε μία σύγχρονη λύση και με κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

Όπλα Κυνηγίου (Προσοχή)!!

Για την αγορά του συγκεκριμένου Όπλου Κυνηγίου πρέπει να έχετε ήδη εκδόσει ‘Αδεια αγοράς κυνηγετικού όπλου’ από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας. Μην προχωρήσετε σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εφόσον δεν έχετε την απαιτούμενη Άδεια στα χέρια σας.

 

Στην περίπτωση που έχετε την άδεια στα χέρια σας μπορείτε να προχωρήσετε με την αγορά. θα πρέπει να μας αποστείλετε με ταχυμεταφορά (Γεν.Ταχυδρομική ή ACS) το πρωτότυπο μαζί με όλα τα αντίγραφα υπογεγραμμένα από εσάς (στο σημείο του Αγοραστή) μαζί με τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας. Εμείς θα συμπληρώσουμε όλα τα απαιτούμενα πεδία της Αδείας και θα σας στείλουμε πίσω τα αντίγραφα που θα προσκομίσετε στο Α.Τ. μαζί με το όπλο και την απόδειξη σας. 

Όπλα
Διαμέτρημα Όπλου σε Cal. C12

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!