Κατασκευαστής: Stoeger
Κωδικός Προϊόντος: P3500pump
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
300,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 241,94€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

 

Η καραμπίνα BERETTA STOEGER αποτελεί την οικονομικότερη πρόταση του Ομίλου BERETTA με κάννη super magnum. Η χρήση για την οποία προορίζεται είναι διπλή: κυνήγι και προστασία/φύλαξη. Απευθύνεται σε Κυνηγούς, οι οποίοι ζητούν ένα πολυτελές, αξιόπιστο και φτηνό επώνυμο όπλο (μάρκας), αλλά και σε ανθρώπους, οι οποίοι, παρόλο που δεν είναι ειδικοί, ζητούν ένα όπλο για λόγους προστασίας/φύλαξης. Με εξαιρετικά αξιόπιστο μηχανισμό αδρανείας, σύστημα εναλλαγής 3 τσοκς MOBILCHOKE® και περιστροφικό κλείστρο που εξασφαλίζει αξιόπιστη επανόπλιση. Με θαλάμη 3 1/2” (89 mm) super magnum και κάννη εξαιρετικά φινιρισμένη με βαφή υψηλής αντοχής, εσωτερικά χρωμιωμένη, με ευκρινή κόκκινη σκοπευτική ακίδα και εξαεριζόμενη ρίγα για γρήγορη και ενστικτώδη επώμιση. Με βάση από κράμα αλουμινίου Ergal και σχεδιασμό που εξασφαλίζει ακριβή σκόπευση, σκανδαλοθήκη από μεταλλικά μέρη υψηλής αντοχής, κουμπί απομόνωσης αποθήκης φυσιγγίων, ασφάλεια όπλου πίσω από τη σκανδάλη και εύκολη αποσυναρμολόγηση για σωστό καθαρισμό. Κοντάκι, πάπια συνθετικά, διεθνώς αναγνωρισμένης αντοχής και ποιότητας, ψάθα εξαιρετικά δουλεμένη με εργονομικό σχεδιασμό που εξασφαλίζουν εύκολη και γρήγορη επώμιση, πάπια αυξημένης αντοχής με μεταλλικά μέρη στην αρχή και στο τελείωμα της και πέλμα κοντακίου προηγμένης τεχνολογίας με κοκκάλινη ενίσχυση στα άκρα για καλύτερη επώμιση και καουτσούκ στο υπόλοιπο μέρος, που περιορίζει στο ελάχιστο την ανάκρουση από την τουφεκιά. Η BERETTA STOEGER είναι μια καραμπίνα εξαιρετικής ποιότητας, πολυτελής, αξιόπιστη και συγχρόνως απίστευτα οικονομική! Κάννες: 61,66 και 71 cm. Βάρος: 3 kg. Πιέσεις: 1.370. Χώρα κατασκευής: Τουρκία. Εγγύηση: 2 χρόνια από την BERETTA HELLAS. Πλήρης επάρκεια ανταλλακτικών σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Όπλα Κυνηγίου (Προσοχή)!!

Για την αγορά του συγκεκριμένου Όπλου Κυνηγίου πρέπει να έχετε ήδη εκδόσει ‘Αδεια αγοράς κυνηγετικού όπλου’ από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας. Μην προχωρήσετε σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εφόσον δεν έχετε την απαιτούμενη Άδεια στα χέρια σας.

 

Στην περίπτωση που έχετε την άδεια στα χέρια σας μπορείτε να προχωρήσετε με την αγορά. θα πρέπει να μας αποστείλετε με ταχυμεταφορά (Γεν.Ταχυδρομική ή ACS) το πρωτότυπο μαζί με όλα τα αντίγραφα υπογεγραμμένα από εσάς (στο σημείο του Αγοραστή) μαζί με τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας. Εμείς θα συμπληρώσουμε όλα τα απαιτούμενα πεδία της Αδείας και θα σας στείλουμε πίσω τα αντίγραφα που θα προσκομίσετε στο Α.Τ. μαζί με το όπλο και την απόδειξη σας. 

 
Όπλα
Διαμέτρημα Όπλου σε Cal. C12

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!