Κατασκευαστής: Franchi
Κωδικός Προϊόντος: Affinity 3.5 supermag
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
895,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 721,77€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
 • Email

  info[@]megasalapatas.gr

 • Phone

  27520 25800-26400

  Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Franchi Affinity 3.5 Black Synthetic Super Magnum

Η AFFINITY 3.5 BLACK SYNTHETIC είναι το SUPER MAGNUM μοντέλο της FRANCHI. Ο νέος μοχλός όπλισης, το κουμπί απελευθέρωσης κλείστρου και η θυρίδα τροφοδοσίας, είναι μεγαλύτερα για ευκολότερη χρήση του όπλου. Είναι η κυνηγετική καραμπίνα σχεδιασμένη να ρίχνει όλα τα φυσίγγια διαμμετρήματος 12 με κάλυκες 67-89 χιλιοστά. Μοναδική προϋπόθεση τα φυσίγγια να παράγουν ενέργεια στο στόμιο της κάννης τουλάχιστον ίση με 230 κιλά.

Η κλασσική “μαύρη” επιλογή σε κυνηγετική καραμπίνα, συνθετική, πολυχρηστική, ευέλικτη, για τον κυνηγό που δεν συμβιβάζεται. Ο αχώριστος σύντροφός σου σε όλα τα κυνήγια, σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Εργονομία, εξαιρετικό ζύγισμα, απόλυτη αξιοπιστία, ακρίβεια βολής και στην καλύτερη “value for money” τιμή!

 • Όλα τα κυνηγετικά όπλα της FRANCHI καλύπτονται από 7 χρόνια εγγύηση στα τεχνικά μέρη.
 • Όλες οι καραμπίνες της FRANCHI διαθέτουν πέλμα TSA ADV, το οποίο είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις. Από μείγμα αφρού πολυουρεθάνης το οποίο διαστέλλεται απορροφώντας το 50% του λακτίσματος. Το πέλμα TSA ADV έχει αντοχή σε πολύ μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.
 • Τα κυνηγετικά όπλα της FRANCHI είναι πιστοποιημένα για ατσάλινα σκάγια και φέρουν το σχετικό σήμα Fleur de Lys από την Εθνική τράπεζα δοκιμών.
 • Η συσκευασία σε κουτί περιλαμβάνει: εγχειρίδιο χρήσης, κάρτα εγγύησης, 3 τσοκ και κλειδί, σετ κλίσεων κοντακίου.

Μερικές πληροφορίες για την Νέα εποχή FRANCHI Feels Right!

 • Οι κυνηγετικές καραμπίνες της FRANCHI με αφορμή την AFFINITY, επανασχεδιάστηκαν και χαρακτηρίζονται από το FRANCHI XS (Franchi Exclusive Style). Η FRANCHI μελέτησε την επώμιση 1,000 κυνηγών και κατέληξε στον σχεδιασμό ενός απόλυτα καλοζυγισμένου κυνηγετικού όπλου, που θα γίνει η προέκταση του χεριού σου από την πρώτη επώμιση.
 • Με στόχο το άψογο ζύγισμα, το ελατήριο επανάταξης τοποθετήθηκε μπροστά και γύρω από την αποθήκη. Μια σχεδιαστική επιλογή, που φέρνει το βάρος του ελατηρίου στην πάπια και συνεπώς ανάμεσα στα χέρια μας.
 • Όλα τα ημιαυτόματα κυνηγετικά όπλα της FRANCHI, έχουν μπροστινό σύστημα αδράνειας, που δίνει καλύτερη ισορροπία και μειώνει την ανάκρουση. Η ευκολία πρόσβασης στον μηχανισμό του όπλου επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό και σωστή συντήρηση του όπλου. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του συστήματος μπροστινής αδράνειας.
Όπλα
Διαμέτρημα Όπλου σε Cal. C12

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!