Κατασκευαστής: Juro Pro
Κωδικός Προϊόντος: Theka 9
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
500,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 403,23€

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
 • Email

  info[@]megasalapatas.gr

 • Phone

  27520 25800-26400

  Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Juro-Pro Theka Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU

Κλιματιστικό με συμπιεστή παγκοσμίου φήμης, τεχνολογία ALL DC Inverter, ενεργειακή κλάση Α+++ και 3 στάδια καθαρισμού αέρα.

Κορυφαίος Συμπιεστής DC Inverter

Τεχνολογία ALL DC inverter, με κορυφαίο περιστροφικό συμπιεστή από κατασκευαστή παγκοσμίου φήμης, που εξασφαλίζει:

 • Άριστη λειτουργία
 • Αξιοπιστία
 • Εξαιρετικές αποδόσεις σε απαιτητικές συνθήκες.

Είναι ικανό να λειτουργεί εξαιρετικά σε ακραίες θερμοκρασίες εξωτερικού περιβάλλοντος από -15οC έως και 43οC.

A+++ Οικονομία Ως 30%

Χάρη στη τεχνολογία ALL DC inverter, επιτυγχάνει υψηλές ενεργειακές αποδόσεις Α+++ και στη Ψύξη και στη Θέρμανση. Συνολικά εξασφαλίζεις εξοικονόμηση ενέργειας ως 30%.

3D Διάχυση Του Αέρα

Οι πίσω περσίδες έχουν την ικανότητα να κινούνται αριστερά-δεξιά, από το τηλεχειριστήριο. Σε συνδυασμό με τη μπροστινή περσίδα, ο αέρας διαχέεται τρισδιάστατα Με αυτό το τρόπο, το Juro-Pro σου διαχέει τον αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις και έτσι έχεις αέρα γρηγορότερα και σε όλες τις γωνίες του δωματίου.

RC

iFeel. Σωστή Θερμοκρασία Γύρω Από Εσένα

Το τηλεχειριστήριο του Juro-Pro σου διαθέτει αισθητήρα θερμοκρασίας χώρου. Όταν ενεργοποιείς τη λειτουργία iFeel, ενεργοποιείται αυτός ο αισθητήρας. Έτσι, η θερμοκρασία του χώρου λαμβάνεται γύρω από τον αισθητήρα του τηλεχειριστηρίου και όχι από την εσωτερική μονάδα. Μπορείς να έχεις το τηλεχειριστήριο δίπλα σου, ώστε το Juro-Pro σου να φέρνει τη θερμοκρασία που ζητάς ακριβώς γύρω από εσένα, είτε ζεσταίνεσαι είτε κρυώνεις.

THEKA ΤΡΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ

3 Στάδια Καθαρισμού Ατμόσφαιρας

Η ατμόσφαιρα του δωματίου σου φιλτράρεται μέσα από 3 στάδια καθαρισμού ώστε να αναπνέεις ελεύθερα σε καθαρό και υγιεινό περιβάλλον το σύστημα plasma generator καθαρίζει το 90% της ατμόσφαιρας στο χώρο σου από βακτήρια, οσμές αλλεργιογόνα και μούχλα μέσα σε 2 ώρες το φίλτρο ιονισμού, που εξουδετερώνει τα μόρια σκόνης, δυσάρεστων οσμών και καπνού το φίλτρο σκόνης, που συγκρατεί σωματίδια, δυσάρεστες οσμές και επιβλαβείς ουσίες.

WiFi Module.png

WiFi Ready

Το Juro-Pro σου έχει προεγκατάσταση για να αναβαθμιστεί σε WiFi. Αυτό που θα χρειαστεί, είναι να προμηθευτείς το module Juro-Pro και με τη βοήθεια τεχνικού εγκατάστασης, το κλιματιστικό σου θα είναι έτοιμο για χρήση με WiFi. Έτσι θα μπορείς να απολαύσεις όλα τα οφέλη της λειτουργίας WiFi όταν το θελήσεις!

Αυτόματη λειτουργία

Ρυθμίζει Μόνο Του Το Κλίμα Σου

Με την έξυπνη λειτουργία SMART που ενεργοποιείται από το τηλεχειριστήριο, το Juro-Pro σου ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία, τη ροή και την ένταση του αέρα. Έτσι δημιουργεί αυτόματα τις ιδανικότερες συνθήκες στο χώρο σου για άνεση και οικονομία.

THEKA 4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΚΛΙΜΑ

4 Προγράμματα Ύπνου

Το Juro-Pro σου ρυθμίζει αυτόματά τη θερμοκρασία κατά́ τη διάρκεια της νύχτας. Μπορείς να ενεργοποιήσεις όποιο από τα 4 προγράμματα ύπνου σου αρέσει, για να έχεις ιδανικές συνθήκες ύπνου και ταυτόχρονη εξοικονόμηση χρήματων.

QUIET ΑΘΟΡΥΒΟ

Αθόρυβη Λειτουργία & Dimmer

Το Juro-Pro σου χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα θορύβου, τόσο που νομίζεις ότι δε δουλεύει. Ωστόσο, αν θέλεις ακόμη χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, τότε μπορείς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία QUIET από το τηλεχειριστήριο και να γίνει ακόμη πιο αθόρυβο. Και αν πάλι θέλεις απόλυτο σκοτάδι μπορείς να σβήσεις τις φωτεινές ενδείξεις από τη μετώπη του Juro-Pro σου με τo πλήκτρο Dimmer. προστασία από τη διάβρωση.

προστασία από τη διάβρωση

Αντιδιαβρωτική Επικάλυψη Blue Fin

Η αντιδιαβρωτική επικάλυψη Blue Fin που έχει το Juro-Pro σου, το προστατεύει από διάφορους διαβρωτικούς παράγοντες επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Επιπλέον ολοκληρώνει τη διαδικασία απόψυξης γρηγορότερα για μεγαλύτερη ευκολία.

THEKA ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΩΣ 30%

Δε Σκουριάζει

Η εξωτερική μονάδα του Juro-Pro σου είναι βαμμένη με αντισκωριακή βαφή, ώστε να μη σκουριάσει. Είναι ιδανική για περιοχές με αυξημένη υγρασία, όπως παραθαλάσσιες περιοχές, νησιά, περιοχές δίπλα σε λίμνες κλπ.

Κλιματισμός
Απόδοση σε btu/h 9000
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης Α++

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!