Κατασκευαστής: Yildiz
Κωδικός Προϊόντος: 40-400-spz20me71
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
699,00€ 790,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 563,71€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
 • Email

  info[@]megasalapatas.gr

 • Phone

  27520 25800-26400

  Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Τα Σουπερποζέ του εργοστασίου Yildiz  cal. 12 Magnum, 20 Magnum, 28 και .410 έχουν το χαρακτηριστικό γνώρισμα του μικρού βάρους. Ο κορμός που είναι κατασκευασμένος από κράμα Ergal και Αλουμινίου με έξοχα λεπτά σκαλίσματα, επιτρέπει στην πραγματικότητα τον περιορισμό του βάρους που παρουσιάζει μια διακύμανση μεταξύ 2.700 και 3.000 γραμμάρια.

Ο μηχανισμός της μονής σκανδάλης με τον επιλογέα κάννης, η εξαεριζόμενη ρίγα, οι ατσάλινες, εσωτερικά χρωμιομένες, κάννες με 5 εναλλασόμενα εσωτερικά τσοκάκια,  η κατά κανόνα Ευρωπαϊκή του γραμμή και τα ξύλινα μέρη από άριστης ποιότητας καρυδιά, καθιστούν αυτό το Σουπερποζέ ιδιαίτερα προτιμητέο στις επιλογές των κυνηγών.

Τα Σουπερποζέ Yildiz Μοντέλο SPZ-M έχουν ανταπεξέλθει με επιτυχία χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα τις λειτουργικές δοκιμές 25.000 διαδοχικών βολών που διεξήχθησαν στο εργοστάσιο  με φυσίγγια 28 γρ. για να αποδειχθεί η απαράμιλλη ανθεκτικότητα και η αξιόπιστη λειτουργικότητα του όπλου.
Όλα τα Σουπερποζέ Μοντέλο SPZ-ME είναι επίσης διαθέσιμα με απλούς εξολκείς (Μοντέλο SPZ-M).

Τεχνικές Πληροφορίες:

 • Διαμέτρημα – 20 GA  Θαλάμες – 76mm
 • Μήκος κάννης –  71 cm
 • Ασφάλεια – Χειροκίνητη
 • Τύπος Σκανδάλης – Μονή με επιλογέα
 • Εξολκείς – Αυτόματοί
 • Τσοκάκια – Εσωτερικά εναλλασόμενα
 • Κοντάκι & Πάπια – Καρυδιά
 • Βάρος –

 

Όπλα Κυνηγίου (Προσοχή)!!

Για την αγορά του συγκεκριμένου Όπλου Κυνηγίου πρέπει να έχετε ήδη εκδόσει ‘Αδεια αγοράς κυνηγετικού όπλου’ από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας. Μην προχωρήσετε σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εφόσον δεν έχετε την απαιτούμενη Άδεια στα χέρια σας.

 

Στην περίπτωση που έχετε την άδεια στα χέρια σας μπορείτε να προχωρήσετε με την αγορά. θα πρέπει να μας αποστείλετε με ταχυμεταφορά (Γεν.Ταχυδρομική ή ACS) το πρωτότυπο μαζί με όλα τα αντίγραφα υπογεγραμμένα από εσάς (στο σημείο του Αγοραστή) μαζί με τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας. Εμείς θα συμπληρώσουμε όλα τα απαιτούμενα πεδία της Αδείας και θα σας στείλουμε πίσω τα αντίγραφα που θα προσκομίσετε στο Α.Τ. μαζί με το όπλο και την απόδειξη σας. 

 
 
Όπλα
Διαμέτρημα Όπλου σε Cal. C36

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!