Κατασκευαστής: Inventor
Κωδικός Προϊόντος: PS18870LIN
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
729,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 587,90€

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Ομοιόμορφη Κατανομή Ψύξης 360°

Οι ειδικά σχεδιασμένοι αεραγωγοί, μεταφέρουν τον αέρα ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο του ψυγείου. Οι θήκες, τα ράφια και τα συρτάρια είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να διευκολύνουν την κυκλοφορία του αέρα, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα και αναλλοίωτα για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.

Μεταλλική Πλάτη Συντήρησης

Τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερη διάρκεια, χάρη στη μεταλλική πλάτη συντήρησης με την οποία διασφαλίζεται η διατήρηση της βέλτιστης θερμοκρασίας εντός του θαλάμου συντήρησης.

Συρτάρι Eλέγχου Yγρασίας

Τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα χάρη στο συρτάρι ελέγχου υγρασίας. Ρυθμίστε τον δείκτη και εξασφαλίστε ένα περιβάλλον με περισσότερη υγρασία για τα λαχανικά σας ή με λιγότερη για τα φρούτα σας.

Total No Frost

Αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου, εξασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία και επιτυγχάνει την ψύξη δύο φορές πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα η συσκευή να λειτουργεί καλύτερα και να αυξάνεται η διάρκεια ζωής της.

Πλεονεκτήματα

Συρτάρι 0°C (ZeroZone): Το ειδικά σχεδιασμένο συρτάρι ZeroZone με θερμοκρασία 0°C προσφέρει ιδανικές συνθήκες για τη συντήρηση φρέσκων τροφίμων, όπως ψάρια και κρέατα, για μεγαλύτερη διάρκεια λόγω της ενισχυμένης ψύξης του χώρου. Τα τρόφιμα διατηρούν τα θρεπτικά συστατικά και το άρωμά τους και παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ηλεκτρονικός Έλεγχος με Οθόνη Αφής: Με τον ηλεκτρονικό έλεγχο με οθόνη αφής έχετε τη δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας της συσκευής και την επιλογή λειτουργιών όπως Λειτουργία Ταχείας Ψύξης, Λειτουργία Ταχείας Κατάψυξης και Λειτουργία Διακοπών εύκολα και με ακρίβεια!

Διπλός Έλεγχος Θερμοκρασίας: Προσαρμόστε τη λειτουργία της συσκευής σας σύμφωνα με τις ανάγκες των τροφίμων σας και διατηρήστε τα φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα. Ρυθμίστε ξεχωριστά τη λειτουργία της συντήρησης και της ψύξης και εξασφαλίστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Λειτουργία Διακοπών: Διατηρήστε τα τρόφιμά στην κατάψυξή σας σε άριστη κατάσταση χάρη στη Λειτουργία Διακοπών κατά την οποία το τμήμα της Ψύξης λειτουργεί κανονικά και σταθερά στους -18°C, ενώ η συντήρηση δεν λειτουργεί προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Τώρα μπορείτε να πάτε διακοπές χωρίς να ανησυχείτε για την ποιότητα των προϊόντων σας στην κατάψυξη και χωρίς να χρεώνεστε από την άσκοπη χρήση της συσκευής.

Συναγερμός Πόρτας: Ενημερωθείτε άμεσα και διασφαλίστε τη σωστή λειτουργία της συσκευής και κατ’ επέκταση τη σωστή συντήρηση και ψύξη των τροφίμων σας με την ηχητική ειδοποίηση όταν η πόρτα δεν έχει κλείσει σωστά.

Λειτουργία Ταχείας Ψύξης: Συντηρήστε γρήγορα τα τρόφιμά σας με τη Λειτουργία ταχείας ψύξης της συσκευής. Ανανεώστε το περιεχόμενο του ψυγειοκαταψύκτη σας με νέα τρόφιμα χωρίς να επηρεαστούν τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα, αφού μειώνεται γρήγορα η θερμοκρασία και δεν διακόπτεται η διαδικασία ψύξης.

Λειτουργία Ταχείας Κατάψυξης: Καταψύξτε γρήγορα τα τρόφιμά σας με τη Λειτουργία ταχείας κατάψυξης της συσκευής. Ενδείκνυται στις περιπτώσεις που ανανεώνεται ο καταψύκτης με νέα τρόφιμα ώστε να μην διακοπεί η διαδικασία κατάψυξης.

Φωτισμός LED: Για εξαιρετικό και άκρως αποδοτικό φωτισμό, με διάρκεια ζωής 30 φορές περισσότερη από αυτή των συμβατικών λαμπτήρων και 10 φορές περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Αναστροφή πόρτας: Χάρη στη δυνατότητα αναστροφής της πόρτας, το ψυγείο χωράει οπουδήποτε, καθώς μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ανοίγει προς αριστερά ή προς δεξιά

Ρυθμιζόμενα Πόδια: Προκειμένου να λειτουργήσει αποτελεσματικά το ψυγείο πρέπει να είναι σωστά τοποθετημένο και ευθυγραμμισμένο. Χάρη στα ρυθμιζόμενα πόδια με τα οποία είναι εφοδιασμένο μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια εσείς επιθυμείτε ακόμη και αν σε αυτή υπάρχει κάποια ανισορροπία.

Γενικά

 
Τύπος
Ψυγειοκαταψύκτης
Χρώμα
Inox
 
Κλιματική Κλάση
N (16°C - 32°C), ST (18°C - 38°C)

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
F
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
336 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα
435 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης
119 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης
316 lt
Επίπεδο Θορύβου
41 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
C

Παλιά Ενεργειακή Ετικέτα

 
Ενεργειακή Κλάση
A+
 
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
329 kWh/y
 
Συνολική Χωρητικότητα
416 lt
 
Χωρητικότητα Συντήρησης
316 lt
 
Χωρητικότητα Κατάψυξης
100 lt
 
Επίπεδο Θορύβου
41 dB

Δυνατότητες & Λειτουργίες

 
Εντοιχιζόμενο
Όχι
 
NoFrost
Ναι
 
Έξοδος Κρύου Νερού
Όχι
 
Έξοδος για Παγάκια
Όχι
 
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
188 cm
Πλάτος
70 cm
Βάθος
66 cm

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
-
Smart Οικοσύστημα
-
Ψυγεία
Διαστάσεις Ψυγείου(Υ x Π x Β) 188x70x66
Ενεργειακή Απόδοση Ψυγείου Α+(F)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!