Κατασκευαστής: Beretta
Κωδικός Προϊόντος: 13153L
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
1.550,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.250,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Η νέα Beretta A400 Xplor Action Αριστερή είναι το πρώτο τουφέκι στον κόσμο με standard ενσωματωμένη μια πολυχρηστική ηλεκτρονική συσκευή, η οποία, μεταξύ άλλων λειτουργιών, μετράει και τις τουφεκιές.

Με όλα τα χαρακτηριστικά, τα οποία έκαναν τη σειρά ημιαυτομάτων Α400 τόσο πετυχημένη, η A400 XplorAction είναι η magnum καραμπίνα που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, ανεξάρτητα από θήραμα, γομώσεις, στόχους ή κυνηγότοπο. Ένα τουφέκι πολλαπλών χρήσεων με υποδοχέα, ο οποίος έχει σχεδιαστεί, για να δέχεται διόπτρες, οπτικά και άλλα συστήματα σκόπευσης. Από σήμερα υπάρχει ένα όπλο που μετράει και αυτό είναι η A400 Xplor Action.
A400 Xplor Action

null

GunPod: Ο ενσωματωμένος υπολογιστής της Beretta
Το GunPod, πατέντα της Beretta, είναι μια επαναστατική πολυχρηστική ηλεκτρονική συσκευή, η οποία είναι ενσωματωμένη μέσα σε μια θήκη από πολυμερές, που βρίσκεται τοποθετημένη μέσα στη λαβή του όπλου, και προσφέρει στον Κυνηγό τη δυνατότητα να:

• Μετρήσει το συνολικό αριθμό των βολών (δεν μπορεί να γίνει μηδενισμός).
• Μετρήσει μερικώς τον αριθμό βολών (έως 7 περίοδοι βολών που μπορούν να μηδενιστούν).
• Μετρήσει την εξωτερική θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου και Fahrenheit (θερμόμετρο).
• Πληροφορηθεί σχετικά με την ενέργεια των φυσιγγίων, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί σε βολές

Το GunPod σας προσφέρει τη δυνατότητα να αντιπαραβάλετε δύο διαφορετικούς τύπους φυσιγγίων, ακόμη και ιδίου βάρους.
Το GunPod είναι μια επαναστατική συσκευή, εφόσον εγγυάται την καταμέτρηση των βολών που έχουν γίνει, ακόμη και αν δεν υπάρχει μπαταρία ή αν η μπαταρία είναι αποφορτισμένη.

Ένα ακόμη βήμα μπροστά στην απόδοση. Μαλακό, ελαφρύ και με δυνατότητα να γλιστρά κατά την επώμιση
Το Micro-Core® είναι ένα καινοτόμο πέλμα ανάκρουσης, καρπός πολυετούς μελέτης και εξαντλητικών δοκιμών της BERETTA στα σκοπευτήρια όλου του κόσμου. Διαθέτει ασύγκριτη ικανότητα απορρόφησης της ενέργειας του λακτίσματος κατά τη βολή. Χάρη στο διογκωμένο τεχνοπολυμερές ανοιχτής αλυσίδας, το πέλμα, όταν υποβάλλεται σε πίεση κατά τη βολή, επεκτείνεται βαθμιαία και άμεσα, χωρίς να υφίσταται διαπλάτυνση ή να διογκώνεται πλάγια, αυξάνοντας όμως την επιφάνεια επαφής με τον ώμο, προσδίδοντας επομένως στο όπλο υποστήριξη με ασφάλεια και ακρίβεια. Πρόκειται για ένα πέλμα εξαιρετικά μαλακό, ελαφρύ και λείο, καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο στην αγορά, το οποίο δεν κολλάει στα ρούχα και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και τέλεια επώμιση.

36% ταχύτερη από κάθε άλλο ημιαυτόματο
Το σύστημα λειτουργίας της A400 Xplor αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα της μηχανικής και ξεχωρίζει από όλα τα άλλα συστήματα στην αγορά χάρη στην ασύγκριτη ταχύτητά του.
Είναι ο ταχύτερος μηχανισμός για την πραγματοποίηση συνεχόμενων τουφεκιών, επομένως αυξάνονται δραματικά οι πιθανότητες επίτευξης του στόχου. Με την A400 XPLOR ακόμη και αυτό είναι δυνατό!

Αξιόπιστη ταχύτητα και απαράμιλλη απόδοση
Blink® είναι η νέα «μηχανή» της A400 Xplor, καρπός της ενοποίησης του νέου αυτοκαθαριζόμενου μηχανισμού αερίων της Beretta, του περιστρεφόμενου συστήματος κεφαλής-κλείστρου, του νέου συστήματος τροφοδοσίας της θαλάμης με φυσίγγι από την αποθήκη και του ανασχεδιασμένου εμβόλου αερίων.
Το νέο σύστημα αερίων διαθέτει ένα καινοτόμο πιστόνι με ελαστική ζώνη-ξύστρα που δρα επίσης και σαν φλάντζα. Με αυτό τον τρόπο, ο νέος αυτοκαθαριζόμενος μηχανισμός αερίων Blink® είναι ισχυρότερος και καθαρότερος. Είναι πλεόν τόσο καθαρός όσο ένα σύστημα αδρανείας.

Τεχνολογία Steelium…
Steelium® είναι η τεχνολογία παραγωγής καννών από την BERETTA, η οποία μετατρέπει το πανίσχυρο κράμα ατσαλιού νικελίου-χρωμίου-μολυβδενίου σε μια ασύγκριτη κάννη, η οποία χάρη στη διαδικασία κατασκευής της είναι απλά μοναδική. Χάρη σε μια μοναδική παραγωγική διαδικασία διάτρησης βαθιάς οπής, ψυχρής σφυρηλάτησης και διαστολής σε κενό αέρος, το ατσάλι αποκτά τα ιδανικά χαρακτηριστικά για την καλύτερη βαλλιστική απόδοση στον κόσμο.

… και απόδοση από ατσάλι
Η ειδική γεωμετρία του διευρυμένου αυλού Optima-Bore High Performance® έχει συμβάλλει, για να προσφέρει κορυφαία απόδοση με μολύβδινα σκάγια, ατσάλινα σκάγια και ατσάλινα σκάγια υψηλής απόδοσης. Η κατανομή της βολής παραμένει τέλεια και ομοιόμορφη σε κάθε τύπο κυνηγιού, ολοκληρώνεται δε με τη χρήση τσοκς Optima-Choke® High-Performance.
A400 Xplor Action
Η σχεδίαση ενός όπλου δεν ήταν ποτέ τόσο όμορφη και ταυτόχρονα τόσο λειτουργική.

Από το ένθετο της πάπιας μέχρι τον υποφυλακτήρα της σκανδάλης και το σύστημα Kick-Off®, κάθε πολυμερές εξάρτημα της A400 Xplor έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιήσει μορφή, βάρος και λειτουργικότητα.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ A400 XPLOR ACTION
Κατεβάστε τις

Καφέ-μπρούτζινη βάση: μια βάση αληθινό κόσμημα

Το φινίρισμα της βάσης της A400 Xplor Action είναι η απόλυτη καινοτομία στον κόσμο των κυνηγετικών τουφεκιών και αντιπροσωπεύει την ένωση των χαρακτηριστικών προστασίας της ανοδίωσης και ενός αποκλειστικού καφέ-μπρούτζινου χρώματος που δίνει στην A400 Xplor Action χαρακτήρα πραγματικά μοναδικό.

 

Διαμέτρημα Cal.12
Θαλάμη 3"/76mm Magnum
Μηχανισμός Αερίων
Μήκος Κάννης 66, 71, 76 εκ.
Τσοκ 3 Optima HP (*,***,*****)
Βάση Αλουμινίου
Κοντάκι Ξύλινο 
Πάπια Ξύλινη
Αποθήκη 3+1 φυσιγγίων
Βάρος 3100 γρ.
Για Αριστερόχειρα
Εγγύηση Τριετής

 

Όπλα Κυνηγίου (Προσοχή)!!

Για την αγορά του συγκεκριμένου Όπλου Κυνηγίου πρέπει να έχετε ήδη εκδόσει ‘Αδεια αγοράς κυνηγετικού όπλου’ από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας. Μην προχωρήσετε σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εφόσον δεν έχετε την απαιτούμενη Άδεια στα χέρια σας.

 

Στην περίπτωση που έχετε την άδεια στα χέρια σας μπορείτε να προχωρήσετε με την αγορά. θα πρέπει να μας αποστείλετε με ταχυμεταφορά (Γεν.Ταχυδρομική ή ACS) το πρωτότυπο μαζί με όλα τα αντίγραφα υπογεγραμμένα από εσάς (στο σημείο του Αγοραστή) μαζί με τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας. Εμείς θα συμπληρώσουμε όλα τα απαιτούμενα πεδία της Αδείας και θα σας στείλουμε πίσω τα αντίγραφα που θα προσκομίσετε στο Α.Τ. μαζί με το όπλο και την απόδειξη σας. 

 
Όπλα
Διαμέτρημα Όπλου σε Cal. C12

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!