Κατασκευαστής: Candy
Κωδικός Προϊόντος: CS 1271D3/1-S
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
279,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 225,00€

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

andy CS 1271D3 Πλυντήριο Ρούχων 7kg
Το Candy CS 1271D3 είναι ένα πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης χωρητικότητας 7kg, 1200 στροφών και ενεργειακής κλάσης A+++ για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Διαθέτει τεχνολογία NFC Smart Touch και λόγω του ότι έιναι έξυπνο πλυντήριο, συνεργάζεται με Smartphone για να αλλάξει τα δεδομένα στην πλύση!

Πλύση 7kg με απόδοση A+++
Υψηλή χωρητικότητα με κομψό και απέριττο σχεδιασμό που ενσωματώνει ψηφιακή οθόνη Digit. Διαθέτει 16 προγράμματα που περιλαμβάνουν, γρήγορο 14-30-44 λεπτών ή ειδικά για ευαίσθητα και πλύσιμο στο χέρι. Το πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης CS 1271D3, μπορεί να ανταποκριθεί άριστα σε οποιαδήποτε καθημερινή ανάγκη του νοικοκυριού.

Τεχνολογία Smart Touch
Η τεχνολογία Smart Touch της Candy, είναι ο πρώτος προσωπικός βοηθός που φροντίζει εσάς, την μπουγάδα σας αλλά και την συσκευή σας. Ένας τρόπος για να διαχειρίζεστε το πλυντήριό σας και να απολαμβάνετε ένα κόσμο έξυπνων λειτουργιών.
Απλά, κατεβάζοντας την εφαρμογή Candy simply-Fi και εφάπτοντας το smartphone σας στην συσκευή, μπορείτε να επεκτείνετε τις δυνατότητες πλύσης, βρίσκοντας το καταλληλότερο πρόγραμμα για τις ανάγκες σας.

Το έξυπνο πλυντήριο
Το πλυντήριο ρούχων CS 1271D3 της Candy, διαθέτει δυνατότητα download ειδικών προγραμμάτων πλύσης μέσω του Smartphone, προσφέροντας ατελείωτες δυνατότητες πλύσης ακόμα και για πολύ ειδικά κομμάτια όπως είναι τα σακίδια πλάτης. Ταυτόχρονα ο φωνητικός οδηγός, δέχεται τις πληροφορίες για το φορτίο που πλένετε και προτείνει αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα. Η εφαρμογή του Smartphone επεκτείνει την λειτουργικότητα της συσκευής, προσφέροντας αναλυτικά στατιστικά για την χρήση της συσκευής και προτάσεις για μεγαλύτερη οικονομία. Το Smart Check up, εξασφαλίζει ότι έχετε πάντα εικόνα και βοήθεια για την βέλτιστη λειτουργία όλων των εξαρτημάτων του πλυντηρίου σας.

 


Κατασκευαστής    CANDY
Βάθος (cm)    60
Πλάτος (cm)    60
Ύψος (cm)    85
Ενεργειακή Κλάση    A+++
Στροφές    1200 /λεπτό
Χωρητικότητα (Kg)    7
Ψηφιακή Οθόνη    Ναι
Τεχνολογία Ατμού    Όχι
Λειτουργίες Smart    Ναι

Πλυντήρια
Ενεργειακή Κλάση Πλυντήριου Α+++
Στροφές Πλυντηρίου 1200 rpm
Χωρητικότητα Πλυντηρίων σε kg 7

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Σχετικά Προϊόντα