Κατασκευαστής: Benelli
Κωδικός Προϊόντος: 04018ETHOS
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
2.404,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.938,71€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας
Αποτέλεσμα εικόνας για benelli guns logo
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Benelli Raffaello Deluxe Power Bore
Η κάννη είναι Power Bore, magnum σε 71 & 76cm με 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ, ρίγα από ανθρακόνημα & στόχαστρο οπτικής ίνας. Το κοντάκι έχει το σύστημα Progressive Comfort.
 
Οι αρμονικές γραμμές, τα άριστα επιλεγμένα υλικά και το κομψό φινίρισμα είναι χαρακτηριστικά αυτών των όπλων, που αντιπροσωπεύουν τον κυνηγό και τον σκοπευτή, που του αρέσει να ξεπερνάει τον εαυτό του.
 
ΣΕΙΡΑ RAFFAELLO
ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ C12
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ
ΜΗΚΟΣ ΘΑΛΑΜΗΣ 76mm
ΤΣΟΚ 5 εσωτερικά κρυογενή
ΚΟNΤΑΚΙ Ξύλινο με σύστημα Progressive Comfort
ΠΑΠΙΑ Ξύλινη
ΒΑΣΗ Άσπρη
ΠΙΕΣΕΙΣ 1370 bar
ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Η κάννη είναι Power Bore (κρυογενής), το κοντάκι έχει το σύστημα Progressive Comfort για μεγαλύτερη μείωση της ανάκρουσης που λειτουργεί ακόμη και με τα πιο ελαφριά φυσίγγια.
 
 
   Ουσιαστικό σχεδιασμό, απλή κατασκευή, εύκολη συντήρηση και μηχανική ακριβείας για μέγιστη αντοχή και αξιοπιστία.
 
Η εξυπνάδα του συστήματος Benelli έγκειται στην αυστηρότητα του σχεδιασμού του, κατασκευαστική απλότητα και η ευκολία συντήρησης. 

 

 
 
 
 
 
 
Το νέο σύστημα της προοδευτικής απορρόφησης ανάκρουσης που απαντάται σε μια σταδιακό τρόπο με βάση το βάρος των φυσιγγίων που χρησιμοποιήθηκαν. Αυτή είναι η πραγματική ουσία της άνεσης στο ξύλο, ένα σύστημα αόρατο, αλλά πολύ ευαίσθητα.
 
  Κρυογενή κάννη και τσοκ για καλύτερη κατανομή φορτίου. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπλα Κυνηγίου (Προσοχή)!!
Για την αγορά του συγκεκριμένου Όπλου Κυνηγίου πρέπει να έχετε ήδη εκδόσει ‘Αδεια αγοράς κυνηγετικού όπλου’ από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας. Μην προχωρήσετε σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εφόσον δεν έχετε την απαιτούμενη Άδεια στα χέρια σας.
 
Στην περίπτωση που έχετε την άδεια στα χέρια σας μπορείτε να προχωρήσετε με την αγορά. θα πρέπει να μας αποστείλετε με ταχυμεταφορά (Γεν.Ταχυδρομική ή ACS) το πρωτότυπο μαζί με όλα τα αντίγραφα υπογεγραμμένα από εσάς (στο σημείο του Αγοραστή) μαζί με τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας. Εμείς θα συμπληρώσουμε όλα τα απαιτούμενα πεδία της Αδείας και θα σας στείλουμε πίσω τα αντίγραφα που θα προσκομίσετε στο Α.Τ. μαζί με το όπλο και την απόδειξη σας. 
 
Όπλα
Διαμέτρημα Όπλου σε Cal. C12

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!