Κατασκευαστής: Benelli
Κωδικός Προϊόντος: 03080
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
3.470,00€ 3.800,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.798,39€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Αποτέλεσμα εικόνας για benelli guns logo

Περιγραφή  

Το κοντάκι έχει το σύστημα σύστημα "progressive balancing" προσφέρει την δυνατότητα ρύθμισης του κέντρου βάρους του όπλου με απόλυτη ακρίβεια. Το νέο ατσάλινο σύστημα κλειδώματος του 828U έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχει διάρκεια και να μειώνει στο ελάχιστο την μηχανική πίεση που ασκείται στη βάση. Η νέα σκανδαλοθήκη μπορεί να αφαιρεθεί πολύ εύκολα και προσφέρει ασφάλεια, απλότητα και αξιοπιστία στην χρήση της. Το σύστημα των εξολκέων καθοδηγείται από το φυσίγγι. Οι ατσάλινοι πείροι εξασφαλίζουν μέγιστη σταθερότητα, αντίσταση τριβής και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η ρίγα από ανθρακόνημα προσφέρει τη μέγιστη ισορροπία και ελάχιστο βάρος. Το σύστημα Power Bore με επιλεγμένο αυλό έως 18.5 εγγυάται αξεπέραστες βαλιστικές επιδόσεις. Τα κρυογενή τσοκ 70mm της Benelli εξασφαλίζουν τέλεια κατανομή σκαγιών και διατρητικότητα. Το κοντάκι και η πάπια είναι από επιλεγμένα ξύλα καρυδιάς και αποτελούν τον απόλυτο συνδυασμό κομψότητας και λειτουργικότητας.  

BENELLI 828U SPORT C12

ΜΟΝΤΕΛΟ/ΤΥΠΟΣ 828U SPORT
ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ C12
ΜΗΚΟΣ ΘΑΛΑΜΗΣ 76mm
ΤΣΟΚ 5 κρυογενή έσω/έξω 2cm
ΕΞΟΛΚΕΙΣ Αυτόματοι
ΣΚΑΝΔΑΛΗ Ρυθμιζομενη
ΚΟNΤΑΚΙ Ξύλινο
ΠΑΠΙΑ Ξύλινη
ΒΑΣΗ Μαύρη
ΒΑΡΟΣ Περίπου 3.600 κιλά

 

Όπλα Κυνηγίου (Προσοχή)!!

Για την αγορά του συγκεκριμένου Όπλου Κυνηγίου πρέπει να έχετε ήδη εκδόσει ‘Αδεια αγοράς κυνηγετικού όπλου’ από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας. Μην προχωρήσετε σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εφόσον δεν έχετε την απαιτούμενη Άδεια στα χέρια σας.

 

Στην περίπτωση που έχετε την άδεια στα χέρια σας μπορείτε να προχωρήσετε με την αγορά. θα πρέπει να μας αποστείλετε με ταχυμεταφορά (Γεν.Ταχυδρομική ή ACS) το πρωτότυπο μαζί με όλα τα αντίγραφα υπογεγραμμένα από εσάς (στο σημείο του Αγοραστή) μαζί με τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας. Εμείς θα συμπληρώσουμε όλα τα απαιτούμενα πεδία της Αδείας και θα σας στείλουμε πίσω τα αντίγραφα που θα προσκομίσετε στο Α.Τ. μαζί με το όπλο και την απόδειξη σας. 

 
Όπλα
Διαμέτρημα Όπλου σε Cal. C12

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!