Κατασκευαστής: Edifier
Κωδικός Προϊόντος: XM3BT
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
82,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 66,93€

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Περιγραφή

 

Το ηχείο Edifier XM3BT είναι ένα σύγχρονο 2.1 σύστημα σχεδιασμένο για ευκολία και άνεση, παρέχοντας ταυτόχρονα τα τελευταία χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Ως αναβάθμιση από το XM3, αυτά τα ηχεία έχουν δημιουργηθεί με τα πιο πρόσφατα υλικά και λογισμικό για να καλύψουν τις απαιτήσεις των σημερινών καταναλωτών ενώ παραμένουν πιστά στα πρωτότυπα ηχεία. 

Το Edifier XM3BT είναι εξοπλισμένο με μια σειρά καινοτόμων λύσεων που εκτιμάται από τους λάτρεις της μουσικής ενώ το κύριο χαρακτηριστικό των ηχείων είναι ο κομψός σχεδιασμός, καθώς και το ενσωματωμένο FM ραδιόφωνο και η λειτουργία Bluetooth.

Το XM3BT είναι ένα σύστημα 2.1 ηχείων σχεδιασμένο για οικιακούς χρήστες ή υπολογιστές σε γραφεία. Η επένδυση MDF εγγυάται καλύτερη ποιότητα ήχου και συντονισμό. Όλες οι σημαντικές λειτουργίες βρίσκονται στο πλαϊνό μέρος του subwoofer. Το πάνελ επιτρέπει τον εύκολο και ακριβή χειρισμό των παραμέτρων ήχου με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται ο καταλληλότερος ήχος. Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ήχου μπορούν επίσης να αποθηκευτούν στη μνήμη της συσκευής.

 

Ισχύς 38 Watt
Αριθμός Ηχείων 2.1
Συνδεσιμότητα 3,5 mm Stereo, Bluetooth
Βάρος 5.31 kg
Βυθόμετρα
Ισχύς εξόδου σε Watt 38

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!