Κατασκευαστής: Beretta
Κωδικός Προϊόντος: 12539
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
1.350,00€ 1.750,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.088,71€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας
Αποτέλεσμα εικόνας για beretta logo
 

A400 Xplor Action: Το πρώτο όπλο στον κόσμο που μετράει

 

Η νέα Beretta A400 Xplor Action είναι το πρώτο τουφέκι στον κόσμο με standard ενσωματωμένη μια πολυχρηστική ηλεκτρονική συσκευή, η οποία, μεταξύ άλλων λειτουργιών, μετράει και τις τουφεκιές. 

A400 Xplor Action

GunPod: Ο ενσωματωμένος υπολογιστής της Beretta
Το GunPod, πατέντα της Beretta, είναι μια επαναστατική πολυχρηστική ηλεκτρονική συσκευή, η οποία είναι ενσωματωμένη μέσα σε μια θήκη από πολυμερές, που βρίσκεται τοποθετημένη μέσα στη λαβή του όπλου, και προσφέρει στον Κυνηγό τη δυνατότητα να: 
 Μετρήσει το συνολικό αριθμό των βολών (δεν μπορεί να γίνει μηδενισμός).
 Μετρήσει μερικώς τον αριθμό βολών (έως 7 περίοδοι βολών που μπορούν να μηδενιστούν).
 Μετρήσει την εξωτερική θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου και Fahrenheit (θερμόμετρο).
 Πληροφορηθεί σχετικά με την ενέργεια των φυσιγγίων, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί σε βολές

Η A400 XPLOR ACTION SLUG είναι το πρώτο όπλο στον κόσμο με GUNPOD. Το GUNPOD είναι μια επαναστατική πολυχρηστική ηλεκτρονική συσκευή, που επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σχετικές με το κυνήγι με το πάτημα ενός κουμπιού! Με απεριόριστο μετρητή τουφεκιών, με δυνατότητα μέτρησης της εξωτερικής θερμοκρασίας και της πίεσης έξι διαφορετικών γομώσεων φυσιγγίων. Νέα ανατρεπτική τεχνολογία χωρίς μέτρο σύγκρισης.

Σύστημα KICK-OFF® κατευθείαν από την τεχνολογία των αυτοκινήτων: περιορισμός ανάκρουσης κατά -60%, μικρότερη αναπήδηση της κάννης και ταχύτατη επώμιση. Nέο πέλμα MICRO CORE®, εξαιρετικά μαλακό, ελαφρύ και λείο, καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο στην αγορά: μεγαλύτερη άνεση και τέλεια επώμιση. Ανασχεδιασμένα κοντάκι και πάπια για κορυφαία εργονομία και άνεση. Βάρος 3,1 kg. Νέος μηχανισμός αερίων BLINK® με περιστρεφόμενο σύστημα κλείστρου, νέο σύστημα τροφοδοσίας και νέο πιστόνι για ανεπανάληπτες επιδόσεις: 36% ταχύτερος από οποιοδήποτε άλλο ημιαυτόματο. Το σύστημα αερίων της BERETTA είναι πλέον τόσο καθαρό όσο ένα σύστημα αδρανείας. Κάθε βολή και πλήγμα: Κάννες BERETTA τρίτης γενιάς OPTIMA-BORE HIGH PERFORMANCE® και CYLINDRICAL FIXED CHOKES: τέλειες κατανομές με μολύβδινα σκάγια, ατσάλινα σκάγια και ατσάλινα σκάγια υψηλής απόδοσης. Κώνος σφήνωσης απαλής επιμήκυνσης: τέλειες κατανομές με όλα τα μεγέθη φυσιγγίων. STEELIUM®: εξειδικευμένο ατσάλι BERETTA, διάτρηση βαθιάς οπής, ψυχρή σφυρηλάτηση και εξέλαση σε κενό. Δοκιμασμένη για ατσάλινα σκάγια υψηλής απόδοσης.

 

ΜΗΚΟΣ ΚΑΝΝΗΣ    
61 εκ.

ΒΑΡΟΣ    
3-3,5kg

ΠΙΕΣΕΙΣ    
1370

ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ    
Ιταλία

ΕΓΓΥΗΣΗ    
3 χρόνια

 

Όπλα Κυνηγίου (Προσοχή)!!

Για την αγορά του συγκεκριμένου Όπλου Κυνηγίου πρέπει να έχετε ήδη εκδόσει ‘Αδεια αγοράς κυνηγετικού όπλου’ από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας. Μην προχωρήσετε σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εφόσον δεν έχετε την απαιτούμενη Άδεια στα χέρια σας.

 

Στην περίπτωση που έχετε την άδεια στα χέρια σας μπορείτε να προχωρήσετε με την αγορά. θα πρέπει να μας αποστείλετε με ταχυμεταφορά (Γεν.Ταχυδρομική ή ACS) το πρωτότυπο μαζί με όλα τα αντίγραφα υπογεγραμμένα από εσάς (στο σημείο του Αγοραστή) μαζί με τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας. Εμείς θα συμπληρώσουμε όλα τα απαιτούμενα πεδία της Αδείας και θα σας στείλουμε πίσω τα αντίγραφα που θα προσκομίσετε στο Α.Τ. μαζί με το όπλο και την απόδειξη σας. 

 
Όπλα
Διαμέτρημα Όπλου σε Cal. C12

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!