Κατασκευαστής: Showood
Κωδικός Προϊόντος: 30276
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
126,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 102,34€

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

ShoWood Καλαμωτή Μπαμπού με με περαστό σύρμα Ø20-25mm 250(Υ) x 250εκ.

Η καλαμωτή bamboo σε ρολό είναι δεμένη με διαπεραστό σύρμα και κατασκευασμένο απο φυσικά καλάμια / ιστούς μπαμπού υψηλής ποιότητας.

Διατίθεται σε πρακτικό ρολό που αποτελείται από καλάμια μπαμπού διαμέτρου 2-2,5εκ., τα οποία δένονται μεταξύ τους  με γαλβανισμένο σύρμα, για μεγαλύτερη αντοχή αλλά και πιο όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Τα καλάμια μπαμπού χρησιμοποιούνται για την κάλυψη, τη σκίαση ή την απομόνωση οποιουδήποτε ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου.

Μεταξύ άλλων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πλήθος διαφορετικών κατασκευών, όπως περίπτερα, ομπρέλες θαλάσσης, ντουζιέρες, αποδυτήρια κ.λπ. ή ακόμα και για κατασκευή φράχτη. Ως φράχτες, απομονώνουν και προστατεύουν φυτά σε κήπους ή λαχανόκηπους από κατοικίδια ή οριοθετούν ειδικούς χώρους σε αστικές ή εξοχικές κατοικίες.

Ενα επιπλέον χαρακτηριστικό των καλαμωτών από μπαμπού είναι ότι μπορούν να βαφτούν.

Πιστοποιητικό φυτουγείας

Τα μπαμπού διαθέτουν πιστοποιητικό φυτουγείας (phytosanitary certificate). 

Το phytosanitary πιστοποιεί ότι τα φυτικά προϊόντα έχουν υποβληθεί σε επιθεώρηση ή δοκιμή σύμφωνα με τις κατάλληλες διαδικασίες και θεωρούνται απαλλαγμένα από επιβλαβείς οργανισμούς που καθορίζονται από τη χώρα εισαγωγής και ουσιαστικά απαλλαγμένα από άλλα επιβλαβή έντομα. Επιβεβαιώνονται δηλαδή οι ισχύουσες φυτοϋγειονομικές απαιτήσεις της χώρας εισαγωγής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!