Κατασκευαστής: Benelli
Κωδικός Προϊόντος: 0308117
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
2.150,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.733,87€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Αποτέλεσμα εικόνας για benelli guns logo

Περιγραφή  

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Benelli 828U

 

Το “828” είναι το νούμερο που ταυτίζεται με την ιστορική πόλη του Urbino στον κατάλογο της Unesco της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Το αλληλλεπίθετο 828 U συνδυάζει την τέχνη του παρελθόντος με την τεχνολογία του μέλλοντος. 
Η κομψότητα της έκδοσης Silver του 828 U εκφράζεται μέσα από τις κομψές γραμμές της βάσης, στολισμένη με αυθεντικά σκαλίσματα που εκτείνονται χωρίς διακοπή στο κοντάκι, δημιουργώντας μία αρμονία μορφής μεταξύ διαφορετικών υλικών. Το ξύλινο κοντάκι ενσωματώνει το σύστημα Benelli Progressive Comfort, και με το ειδικό πέλμα και ράχη το κάνουν πολύ αποτελεσματικό στην μείωση της ανάκρουσης και στην αναπήδηση της κάννης. Χαμηλό βάρος, άνεση, σταθερότητα και ευελιξία, όλα αυτά βρήκαν την υπέρτατη έκφρασή τους στο 828 U. Αυτό το γρήγορο και μοντέρνο super pose είναι επίσης εκπληκτικά σταθερό και προσαρμόσιμο για τους κυνηγούς όλων των αναστημάτων και για όλα τα σκοπευτικά στυλ.  Το 828U είναι το μοναδικό Super Pose Που επιτρέπει αλλαγή κλίσεων στο κοντάκι. 
Η καρδιά του αλληλλεπίθετου της Benelli είναι το σύστημα ασφαλείας του από ατσάλι. Αυτή η απλή αλλά έξυπνη σχεδίαση εγγυάται ισχυρή, αξιόπιστη ασφάλεια και ελαχιστοποιεί τη μηχανική πίεση στους πείρους της βάσης. Συνδυάζοντας αυτό το προηγμένο σύστημα κλειδώματος με μία βάση από αλουμίνιο, η Benelli έχει πετύχει τη δημιουργία ενός αλληλλεπίθετου όπλου που ζυγίζει λιγότερο από 3 κιλά αλλά είναι εξαιρετικά ισχυρό και τέλεια ζυγισμένο. 
Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του 828 U είναι η γρήγορη δράση του, ακριβές, συμπαγές, πρακτικό, αξιόπιστο και εύκολο να αφαιρεθεί η σκανδαλοθήκη του. 
Η απόκτηση ενός 828 U σημαίνει αξεπέραστη άνεση και μέγιστη ακρίβεια.

 

 

ΑΣΠΡΗ ΒΑΣΗ

ΕΤΑΙΡΙΑ : BENELLI

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : SUPER POSE

ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ : C12

ΒΑΣΗ : Άσπρη νίκελ με σκάλισμα.

ΚΑΝΝΗ : Κρυογενή με σύστημα Power Bore. Σε 66 & 71cm με 5 εσωτερικά κρυογενή τσοκ & ρίγα εξαεριζόμενη από ανθρακόνημα.

ΚΟNΤΑΚΙ : Ξύλινο από επιλεγμένα ξύλα καρυδιάς και σύστημα Progressive Comfort. Το μήκος τουκοντακίου μπορεί να ρυθμιστεί στα 375mm, 365mm ή τα 385mm για γρηγορότερη επώμιση.

ΠΑΠΙΑ : Ξύλινη από επιλεγμένα ξύλα καρυδιάς.

ΕΞΟΛΚΕΙΣ : Αυτόματοι

ΣΚΑΝΔΑΛΕΣ : Μονή που μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και προσφέρει ασφάλεια, απλότητα και αξιοπιστία στην χρήση της,

ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ : Ναι

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ : Το νέο ατσάλινο σύστημα κλειδώματος του 828U έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχει διάρκεια και να μειώνει στο ελάχιστο τη μηχανική πίεση που ασκείται στη βάση.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ : Οι 40 διαφορετικοί τύποι κλίσεων επιτρέπουν την τέλεια εφαρμογή σε κάθε σκοπευτή.

 

 Η κρυογενής κάννη Power Bore με επιλεγμένο αυλό προσφέρει μεγαλύτερη διάτρηση του στόχου.

 

 Το νέο σύστημα μείωσης της ανάκρουσης, που συμβαίνει βαθμιαία, ανάλογα με το βάρος των φυσιγγίων που χρησιμοποιούνται.

 

 

 

 

Όπλα Κυνηγίου (Προσοχή)!!

Για την αγορά του συγκεκριμένου Όπλου Κυνηγίου πρέπει να έχετε ήδη εκδόσει ‘Αδεια αγοράς κυνηγετικού όπλου’ από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας. Μην προχωρήσετε σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εφόσον δεν έχετε την απαιτούμενη Άδεια στα χέρια σας.

 

Στην περίπτωση που έχετε την άδεια στα χέρια σας μπορείτε να προχωρήσετε με την αγορά. θα πρέπει να μας αποστείλετε με ταχυμεταφορά (Γεν.Ταχυδρομική ή ACS) το πρωτότυπο μαζί με όλα τα αντίγραφα υπογεγραμμένα από εσάς (στο σημείο του Αγοραστή) μαζί με τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας. Εμείς θα συμπληρώσουμε όλα τα απαιτούμενα πεδία της Αδείας και θα σας στείλουμε πίσω τα αντίγραφα που θα προσκομίσετε στο Α.Τ. μαζί με το όπλο και την απόδειξη σας. 

 
Όπλα
Διαμέτρημα Όπλου σε Cal. C12

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!