Κατασκευαστής: Harrington & Richardson
Κωδικός Προϊόντος: SB1-011
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
310,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 250,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας
Σχετική εικόνα
 

Το H&R Pardner φέρει μια διακεκριμένη παράδοση στα Αμερικάνικα λειόκαννα όπλα. Για γενεές περίπου κάθε αγροικία στην Αμερική διατηρούσε ένα λειόκαννο όπλο εύκολα προσιτό πίσω από την πόρτα της κουζίνας. Ήταν ένα ισχυρό φάρμακο για επιβλαβή και αρπακτικά ζώα και προστασία όταν χρειαζόταν. Συνήθως, αυτό το όπλο ήταν σπαστό μονόκαννο. Τέτοια όπλα ήσαν γεροφτιαγμένα, αξιόπιστα και οικονομικά. Και το μονόκαννο όπλο παρότρυνε την προσεκτική σκόπευση και την συντηρητική διαχείριση των φυσιγγίων. Η Harrington & Richardson διαθέτει τα όπλα Pardner στα διαμετρήματα 12 Ga, 20 Ga, 28 Ga και .410 και μια ποικιλία τσοκ και κοντακιών. Σε κάθε λειόκαννο όπλο H&R, ο γεροφτιαγμένος μηχανισμός του μονόκαννου έχει αποδείξει την αξία του στην σκοποβολή και το κυνήγι. Ανοίγει ομαλά όταν πιέσετε τον μοχλό ανοίγματος, και κλειδώνει ερμητικά όπως η πόρτα χρηματοκιβωτίου τραπέζης. Το σύστημά μας του μοχλού μεταφοράς εμποδίζει αθέλητη πυροδότηση και κάθε όπλο συνοδεύεται πλήρως με την δική του κλειδαριά για επιπρόσθετη ασφάλεια στη φύλαξη και την μεταφορά. 

Μήκος κοντακίου: 35,56 εκ. – Μεγάλη κλίση : 3,81 εκ. Μικρή κλίση : 5,08 εκ.

 

Όπλα Κυνηγίου (Προσοχή)!!

Για την αγορά του συγκεκριμένου Όπλου Κυνηγίου πρέπει να έχετε ήδη εκδόσει ‘Αδεια αγοράς κυνηγετικού όπλου’ από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας. Μην προχωρήσετε σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εφόσον δεν έχετε την απαιτούμενη Άδεια στα χέρια σας.

 

 

Στην περίπτωση που έχετε την άδεια στα χέρια σας μπορείτε να προχωρήσετε με την αγορά. θα πρέπει να μας αποστείλετε με ταχυμεταφορά (Γεν.Ταχυδρομική ή ACS) το πρωτότυπο μαζί με όλα τα αντίγραφα υπογεγραμμένα από εσάς (στο σημείο του Αγοραστή) μαζί με τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας. Εμείς θα συμπληρώσουμε όλα τα απαιτούμενα πεδία της Αδείας και θα σας στείλουμε πίσω τα αντίγραφα που θα προσκομίσετε στο Α.Τ. μαζί με το όπλο και την απόδειξη σας. 

 
Όπλα
Μήκος Κάννης σε cm 66/71 εκ.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!