Κατασκευαστής: Kaspersky
Κωδικός Προϊόντος: 2017 3-DS
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 28,23€

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Περιγραφή

Το Kaspersky Anti-Virus παρέχει εκτεταμένη προστασία από διάφορους τύπους απειλών για την ασφάλεια των πληροφοριών. Η εκτεταμένη προστασία επιτυγχάνεται χάρη στις διάφορες λειτουργίες και στοιχεία προστασίας που διατίθενται ως μέρος του Kaspersky Anti-Virus.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά - Kaspersky Anti-Virus 2017 - 3 ¶δειες

Προστασία υπολογιστή

Τα Στοιχεία προστασίας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προστατεύουν τον υπολογιστή από διάφορους τύπους απειλών για την ασφάλεια των πληροφοριών, επιθέσεις δικτύου και απάτες.
Πέρα από τη συνεχή προστασία σε πραγματικό χρόνο που παρέχουν τα στοιχεία ασφάλειας, συνιστάται η τακτική σάρωση του υπολογιστή σας για ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό.
Για να διατηρηθεί ενημερωμένο το Kaspersky Anti-Virus, πρέπει να ενημερώνετε τις βάσεις δεδομένων και τις λειτουργικές μονάδες της εφαρμογής που χρησιμοποιεί η εφαρμογή.

Προστασία αρχείων από ιούς

Η Προστασία αρχείων από ιούς αποτρέπει τη μόλυνση του συστήματος αρχείων του υπολογιστή σας. Το στοιχείο εκκινείται κατά την έναρξη του λειτουργικού συστήματος, παραμένει συνεχώς στη μνήμη RAM του υπολογιστή και σαρώνει όλα τα αρχεία που ανοίγονται, αποθηκεύονται ή εκκινούνται στον υπολογιστή σας και σε όλες τις συνδεδεμένες μονάδες δίσκου.

Προστασία e-mail από ιούς

Η Προστασία e-mail από ιούς σαρώνει τα εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα ηλ. αλληλογραφίας του υπολογιστή σας. Τα μηνύματα e-mail είναι διαθέσιμα στον παραλήπτη μόνο εφόσον δεν περιέχει επικίνδυνα αντικείμενα.

Προστασία από ιούς στο Web

Η Προστασία από ιούς στο Web αναχαιτίζει και αποκλείει την εκτέλεση δεσμών ενεργειών σε δικτυακούς τόπους, αν αποτελούν απειλή. Επίσης, η Προστασία από ιούς στο Web παρακολουθεί όλη την κυκλοφορία στον ιστό και αποκλείει την πρόσβαση σε επικίνδυνους δικτυακούς τόπους.

Προστασία Προγραμμάτων IM

Η Προστασία Προγραμμάτων IM διασφαλίζει την ασφαλή χρήση των προγραμμάτων-πελάτη ΙΜ. Το στοιχείο προστατεύει τις πληροφορίες που λαμβάνονται στον υπολογιστή σας μέσω πρωτοκόλλων ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων (IM). Η Προστασία προγραμμάτων IM διασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία των διάφορων εφαρμογών ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

Παρακολούθηση δικτύου

Η Παρακολούθηση δικτύου έχει σχεδιαστεί για την παρακολούθηση της δραστηριότητας δικτύου σε πραγματικό χρόνο.

Παρακολούθηση συστημάτων

Το στοιχείο Παρακολούθηση συστημάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαναφορά κακόβουλων ενεργειών στο λειτουργικό σύστημα.

Πρόγραμμα Anti-Phishing

Το Πρόγραμμα Anti-Phishing επιτρέπει τον έλεγχο των διευθύνσεων URL προκειμένου να διαπιστωθεί εάν περιλαμβάνονται στις λίστες με τις διευθύνσεις phishing URL. Αυτό το στοιχείο είναι ενσωματωμένο στα στοιχεία Προστασία από ιούς στο Web και Προστασία Προγραμμάτων ΙΜ.

Πληκτρολόγιο οθόνης

Το πληκτρολόγιο οθόνης αποτρέπει την υποκλοπή δεδομένων που εισάγονται στο πληκτρολόγιο και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα από τις απόπειρες υποκλοπής με χρήση στιγμιοτύπων οθόνης.

Προστασία για όλες τις συσκευές

Εάν το Kaspersky Anti-Virus είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας και διαθέτετε λογαριασμό στην πύλη My Kaspersky, μπορείτε να διαχειριστείτε την προστασία αυτού του υπολογιστή από απόσταση.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα Προστασία φίλων

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα Προστασία φίλων σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε πόντους μπόνους όταν μοιράζεστε συνδέσμους προς το Kaspersky Anti-Virus με τους φίλους σας. Μπορείτε να ανταλλάξετε τους πόντους μπόνους που συλλέξατε με έναν δωρεάν κωδικό ενεργοποίησης για το Kaspersky Anti-Virus.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!