Κατασκευαστής: Shimano
Κωδικός Προϊόντος: SOC10000SW
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
157,50€ 175,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 127,02€

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
 • Email

  info[@]megasalapatas.gr

 • Phone

  27520 25800-26400

  Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας

Αποτέλεσμα εικόνας για shimano logo

Περιγραφή       Σχετική εικόνα       

Ο  ευέλικτος μηχανισμός  Socorro SW έρχεται να ενταχθεί  στην κατηγορία που στοχεύει στην εφαρμογή των τεχνικών αλιείας από  την ακτή και της υπεράκτιας αλιείας για τις τεχνικές  που χρησιμοποιούν τεχνητά δολώματα όλων των τύπων jigs,χελάκια & minnows. Με εντυπωσιακή σχεδίαση, απίστευτα ισχυρή cold forged τεχνολογίας μπομπίνα αλουμινίου, σώμα υψηλής ακαμψίας τεχνολογίας  Hagane ,θα μπορέσετε να το χρησιμοποιείτε  σχεδόν σε κάθε τύπο ψαρέματος από την ακτή η το σκάφος.Διαθέτει αδιάβροχα φρένα cross carbon , που μας διασφαλίζουν ότι  θα έχουμε πλήρη έλεγχο ακόμα και στις  σκληρότερες  μάχες με τα  ψάρια. Διαθέτει υψηλή τεχνολογία είναι  ανθεκτικό στο θαλασσινό  νερό . Η X-Ship τεχνολογία στο Socorro σας καλύπτει σε όλα  τα απαιτητικά  ψαρέματα  από την ακτή στο σκάφος η ακόμα & στο  surf casting, η ακόμα και με  καγιάκ στο  αλμυρό η το  γλυκό νερό.
 

 

 • bearings_v1_m56577569830917010.png4+1 BEARINGS

 

 • drag_power_range_v1_m56577569830917013.png22-27 (LB) DRAG POWER RANGE

 

 • weight_range_v1_m56577569830917018.png15.5 - 23.5 WEIGHT RANGE (OZ)

 

ΜΟΝΤΕΛΟ

ΡΟΥΛΕΜΑΝ

ΣΤΡΟΦΕΣ

ΒΑΡΟΣ

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΦΡΕΝΑ

SOC10000SW

4+1

4,9:1

665

0.40mm/300m

12kg

 

 

 

 

 

 

 •  

 

 

 

H AR-C έχει ειδικό σχεδιασμό με κωνικό χείλος στην άκρη και επιτρέπει στην μισινέζα να ξετυλιχθεί με λιγότερη τριβή και σε μικρότερες σπείρες ώστε να έχουμε πιο μακρινές και ακριβείς ρίψεις. Οι πομπίνες AR-C μειώνουν μπερδέματα και κόμπους λόγο αέρα ειδικά όταν χρησιμοποιείται νήμα και είναι πλέον διαθέσιμες σχεδόν σε όλους τους μηχανισμούς Shimano.

Οι μηχανισμοί του προγράμματος P3 έχουν ειδικά σχεδιασμένο ρότορα που μεγιστοποιεί την σταθερότητα στην χρήση. Ο ρότορας λειτουργεί με το διάσημο χειροποίήτο roller bearing της Shimano το  οποίο συμπεριφέρεται σαν 4 κοινά ρουλεμάν. Το Roller Bearing "μονής - διαδρομής" παρουσιάζει απόλυτη αντιεπιστροφή χωρίς τρέμουλο με αμεσότητα και ακρίβεια.

  

 

Η άριστη κατανομή της μισινέζας στην πομπίνα είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό για μακρινή βολή με ακρίβεια. Το επαναστατικό σύστημα ‘Varispeed’ της Shimano αποτελείται από δύο γρανάζια. Το ένα είναι οβάλ και το άλλο τετράγωνο! Μόνο το απόλυτα εξειδικευμένο πρόγραμμα που δημιούργησε η Shimano μπορεί να κάνει τα δυο γρανάζια να δουλεύουν αρμονικά. Το αποτέλεσμα είναι η άψογη παράλληλη τύλιξη της μισινέζας .

 

 

  
Τεχνικά χαρακτηριστικά συνεργάζονται καιπροσφέρουν απίστευτη ακρίβεια στη χρήση.Τοποθετώντας το γρανάζι πηνίου κοντά στοκέντρο του κεντρικού γραναζιού κίνησηςμεγαλύτερη δύναμη μεταφέρεται από τημανιβέλα στο ρότορα .Το γρανάζι πηνίουυποστηρίζεται από 2 ρουλεμάν A-RB. Αυτόδημιουργεί περισσότερη σταθερότητα.

 

Τα S A-RB ρουλεμάν έχουν υψηλήαντιδιαβρωτική προστασία και μια επιπλέονασπίδα για την άμμο ,τη σκόνη και τοαλάτι. Τα S A-RB χρησιμοποιούνται στους μηχανισμούς για ψάρεμα στη θάλασσα .

 

AERO WRAP II  
Το Aero Wrap και το προηγμένο Aero Wrap IIείναι εξαιρετικά συστήματα κατανομής τηςμισινέζας ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουνάριστο αποτέλεσμα. Πυκνές παράλληλες σπείρες μειώνουν την απώλεια ενέργειαςτην ώρα της ρίψεις .Το Aero Wrap II είναι τοκαλύτερο σύστημα κατανομής στον κόσμο .

 


Ο ειδικός σχεδιασμός του Power Rollerμειώνει σημαντικά τη στρεβλότητα τηςμισινέζας και είναι μεγάλο πλεονέκτημα ότανχρησιμοποιείτε λεπτές μισινέζες ή νήμα .

 

 

 

 

Μηχανισμοί
Φρένα Μηχανισμών Μπροστά

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!