Κατασκευαστής: Harrington & Richardson
Κωδικός Προϊόντος: SB1-798
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
225,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 181,45€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Icon Ρωτήστε για αυτό το προϊόν
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Email

    info[@]megasalapatas.gr

  • Phone

    27520 25800-26400

    Δευτ. - Παρ. : 09:00 - 20:30 / Σάββ.: 9:00 – 18:00

Φόρμα Επικονωνίας
Σχετική εικόνα
 

Στην Harrington & Richardson, το όνομα Topper® έχει συνδυαστεί με μια μακρόχρονη γραμμή κατασκευής στιβαρών, αξιόπιστων και οικονομικά ανεκτών μονόκαννων όπλων, πολύ καλά γνωστών σε γενεές σκοπευτών. Διατίθεται στα διαμετρήματα 12 και .410. με μια ποικιλία τσοκ. Έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα του αυτόματου εξωλκέα για γρήγορο ξανά γέμισμα, μπρούντζινο σφαιροειδές στόχαστρο για γρήγορη σκόπευση, μια στιβαρή επινικελωμένη βάση, και κοντάκι και πάπια από σκληρό Αμερικάνικο ξύλο σε μαύρο φινίρισμα. 

Μήκος Κοντακίου: 36,19 εκ. – Μικρή Κλίση: 3,17 εκ. – Μεγάλη κλίση: 5,71 εκ


 

Όπλα Κυνηγίου (Προσοχή)!!

Για την αγορά του συγκεκριμένου Όπλου Κυνηγίου πρέπει να έχετε ήδη εκδόσει ‘Αδεια αγοράς κυνηγετικού όπλου’ από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας. Μην προχωρήσετε σε αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εφόσον δεν έχετε την απαιτούμενη Άδεια στα χέρια σας.

 

 

Στην περίπτωση που έχετε την άδεια στα χέρια σας μπορείτε να προχωρήσετε με την αγορά. θα πρέπει να μας αποστείλετε με ταχυμεταφορά (Γεν.Ταχυδρομική ή ACS) το πρωτότυπο μαζί με όλα τα αντίγραφα υπογεγραμμένα από εσάς (στο σημείο του Αγοραστή) μαζί με τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας. Εμείς θα συμπληρώσουμε όλα τα απαιτούμενα πεδία της Αδείας και θα σας στείλουμε πίσω τα αντίγραφα που θα προσκομίσετε στο Α.Τ. μαζί με το όπλο και την απόδειξη σας. 

 
Όπλα
Μήκος Κάννης σε cm 71/81 εκ.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!